Ples Českého rozhlasu nabídne hvězdy hudební scény. Vystoupí Karel Gott i Lucie Bílá

07.02.2017 10:12

Palác Žofín bude první březnovou sobotu patřit Reprezentačnímu plesu Českého rozhlasu. Vystoupí Karel Gott, Lucie Bílá, Miro Žbirka, Dasha, Jan Smigmator a další. V čele s dirigentem Vlado Valovičem zahraje Rozhlasový Big Band Gustava Broma, návštěvníci se mohou těšit také na Olgu Šípkovou a Marka Dědíka nebo akrobatické duo DaeMen. Na své si přijdou také milovníci folkloru a dobrého vína - speciální program bude připraven v Malém a Rytířském sále.

Ples Českého rozhlasu nabídne hvězdy hudební scény. Vystoupí Karel Gott i Lucie Bílá
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

V sobotu 4. března 2017 se od 18.30 otevřou brány paláce Žofín a přesně o hodinu později moderátoři Dasha a Jan Smigmator slavnostně zahájí Reprezentační ples Českého rozhlasu.

„Pro všechny příznivce tance, kvalitní zábavy, dobré hudby a především Českého rozhlasu jsme připravili ples v krásných prostorách paláce Žofín. Věřím, že v pestrém programu si vybere každý a že Rozhlasový Big Band Gustava Broma a hvězdy jako Karel Gott, Lucie Bílá nebo Miro Žbirka budou zárukou příjemně stráveného večera, ze kterého si všichni návštěvníci odnesou bohaté zážitky,“ uvedl generální ředitel ČRo René Zavoral.  

Malý sál paláce Žofín bude patřit diskotéce Nočního proudu s Milošem Skalkou. Milovníci vína a folkloru mohou navštívit Rytířský sál, kde se vystřídají BROLN a Slovácký krúžek. Připravena bude i ochutnávka vín a ukázka lidových tanců. Rytířský sál umožní volné sezení i pro ty, kteří mají zakoupeny vstupenky na stání.

Vstupenky lze zakoupit od 3. února v prodejní síti Ticketportal. Online prodej vstupenek je k dispozici na webových stránkách ticketportal.cz

Další informace také na webu ples.rozhlas.cz.

Vstupenky na Reprezentační ples Českého rozhlasu v prodeji v těchto kategoriích:

  • Velký sál – 590 Kč
  • Přísálí a galerie Velkého sálu – 490 Kč
  • Malý sál – 350 Kč
  • Stání – 250 Kč

Palác Žofín otevřen od 18.30 hodin, změna programu vyhrazena.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha zprovoznila další část cyklostezky A1 mezi Stromovkou a ulicí Varhulíkové

10:04 MHMP: Praha zprovoznila další část cyklostezky A1 mezi Stromovkou a ulicí Varhulíkové

Hlavní město prostřednictvím Technické správy komunikací hl. m. Prahy (TSK) otevřelo novou část páte…