Policejní pohádky nejen pro děti

29.12.2014 12:59

Dne 22. 12. 2014 byly slavnostně pokřtěny unikátní Policejní pohádky pro předškoláky a mladší školáky. Nová publikace seznamuje děti se zásadami bezpečného chování a přibližuje správné i nesprávné chování v různých situacích. Právě díky zvolené formě pohádek a příběhů je efektivita výuky bezpečnostních pravidel pro nejmenší nejpřiměřenější.

Policejní pohádky nejen pro děti
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Knihu vydalo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje. Dějem příběhů provází děti policista Honzík a soudce, spravedlivý Přemysl. Ten také dětem závěrem zopakuje poučení. Pro možnost zpětné vazby, zjištění pochopení zásady, jsou pod pohádkami otázky. Prvního čtení Policejních pohádek se v pondělí 22. 12. 2014 zúčastnil Tomáš Kužel, ředitel moravskoslezské policie, Miroslav Novák, hejtman Moravskoslezského kraje a jeho 1. náměstek Josef Babka. Dětem z ostravské mateřské školy poprvé přečetli jednu z Policejních pohádek. Následoval slavnostní křest knihy, kterou pokřtil hejtman Moravskoslezského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihomoravský kraj podepsal smlouvu s Českými drahami na provoz jednotek Moravia

22:08 Jihomoravský kraj podepsal smlouvu s Českými drahami na provoz jednotek Moravia

Dopravce bude zajišťovat provoz příštích deset let, od prosince 2024 do prosince 2034. O provozovate…