Prezident HK ČR Vladimír Dlouhý představuje členy svého poradního sboru

22.07.2014 15:45

Prezident Hospodářské komory České republiky (HK ČR) Vladimír Dlouhý si sestavil svůj poradní sbor, který se převážně skládá z ekonomických konzultantů, analytiků a expertů. Nechybí ani členové bývalé Národní ekonomické rady vlády ČR (NERV).

Prezident HK ČR Vladimír Dlouhý představuje členy svého poradního sboru
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Poradní sbor prezidenta HK ČR je koncipován jako neformální pracovní skupina. Členství v poradním sboru je čestné a není jakkoliv honorováno. Členové poradního sboru se s prezidentem HK ČR budou setkávat v rámci nepravidelných konzultací pro příslušné oblasti.

„Velmi si vážím významných osobností, z řad předních českých ekonomických konzultantů a expertů, které se rozhodly se mnou v rámci poradního sboru spolupracovat. Jsem přesvědčen, že v sestavě, která zahrnuje mimo jiné i členy poradního orgánu vlády, experty z oblasti čerpání evropských financí a další, české podnikání podpoříme,“ říká prezident HK ČR Vladimír Dlouhý.

Funkci oficiálního poradce prezidenta HK ČR přijali:

Ing. Miroslav Zámečník: Konzultant v oblasti finanční restrukturalizace a reorganizace insolventních podniků, firemních fúzi a akvizic. Byl členem NERVu.

doc. Ing. Daniel Münich, Ph.D.: Akademicky působí v doktorském programu CERGE-EI, expert či poradce v rámci projektů EU, MMF, OECD, Světové banky aj.

Ing. Petr Zahradník, MSc.: Specializuje se na problematiku Evropské unie. Je členem EuroTeam při Evropské komisi, DG ECFIN, Expertní poradní skupiny EPOS při Ministerstvu pro místní rozvoj ČR a byl členem i NERVu.

RNDr. Ladislav Minčič: Působil na Ministerstvu financí České republiky jako 1. náměstek ministra, odpovědný za daně a cla.

Ing. Peter Palečka: Rozhodčí mezinárodních panelů WTO ve sporech mezi EU, USA, Kanadou a dalšími zeměmi. Místopředseda představenstva a 1. náměstek generálního ředitele Komerční banky.

Jakub Rainisch: Dlouhodobě se věnoval oblasti čerpání EU fondů, rovněž se zabývá poradenskou a konzultační činností v oblasti ICT.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komora.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ Akademie zájemcům v Brně poradí s úsporami energií

11:46 ČEZ Akademie zájemcům v Brně poradí s úsporami energií

Dozvědět se o možnostech, jak co nejlépe ušetřit za energie, zkonzultovat pořízení fotovoltaiky či t…