Přidejte se k těm, kteří přijdou poděkovat příslušníkům Armády ČR

23.01.2015 20:05

HC Sparta Praha zve na speciální utkání věnované hasičům, policistům, záchranářům a příslušníkům Armády ČR. Projektem „Sparta vzdává hold“ chce už pošesté poděkovat těm, kteří za nás denně nasazují životy.

Přidejte se k těm, kteří přijdou poděkovat příslušníkům Armády ČR
Foto: worldwide.com
Popisek: Fotbal, ilustrační foto

HC Sparta Praha už tradičně věnuje složkám Integrovaného záchranného systému celý leden, vyvrcholením projektu pak budou domácí utkání s Hradcem Králové (25. ledna od 17.00 hodin) a Karlovými Vary (30. ledna od 18.30 hodin).

Na oba dva duely mají příslušníci armády, hasiči, lékaři a policisté vstupenky zdarma. Klání s Energií Karlovy Vary v pátek 30. ledna domácí odehrají ve speciálních dresech, které půjdou následně do dražby a její výtěžek bude věnován nadaci.

Toto utkání zahájí od 18:00 hodin slavnostní ceremoniál, kterého se zúčastní ministr obrany Martin Stropnický a za Armádu ČR mj. první zástupce náčelníka Generálního štábu AČR generálporučík Josef Bečvář.

Během této slavnostní části budou veřejně oceněni příslušníci jednotlivých složek IZS, kteří vykonali mimořádný čin. Za resort obrany byl vybrán praporčík Roman Havlena ze 7. polní nemocnice Agentury vojenského zdravotnictví AČR. Spolu se zdravotníkem královéhradecké fakultní nemocnice Zbyňkem Šklíbou zachránili vloni v listopadu třicetiletou ženu před agresivním útočníkem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo obrany

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…