Radiožurnál má nového hudebního dramaturga

01.06.2012 12:03

Novým hudebním dramaturgem Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu se od 1. června stává Petr Král.

Radiožurnál má nového hudebního dramaturga
Foto: rozhlas.cz
Popisek: Logo Českého rozhlasu

Český rozhlas tak pokračuje v kontinuálních změnách s cílem lepší profilace a zacílení svých jednotlivých stanic. Hudební dramaturgie nejposlouchanější stanice Českého rozhlasu se rozšíří a bude více reagovat na programový obsah vysílání Radiožurnálu.

„Už koncem května jsme zvýšili počet písní, které Radiožurnál hraje, a snížili tak jejich opakování. Teď se chystáme projít všechny hrané písně a posoudíme jejich vhodnost s ohledem na celkové zacílení Radiožurnálu. Během léta budeme hledat a postupně přidávat další tituly, aby hudební nabídka byla co nejpestřejší,“ říká o svých nejbližších plánech Petr Král.

Petr Král je spjatý s rozhlasovým prostředím od roku 1991. Pracoval jako moderátor v mnoha českých rádiích, mimo jiné v Rádiu Bonton, Evropě 2, Rádiu City, Rádiu Blaník a Oldies Radiu. Zastával i pozice programového a generálního ředitele. Od ledna 2010 působí v Českém rozhlase v roli moderátora nejprve Ranního, poté Odpoledního Radiožurnálu. Po celou dobu své rozhlasové kariéry se věnuje i hudební dramaturgii a hudebním formátům rozhlasových stanic.

MgA. Jakub Čížek
ředitel Odboru komunikace a vnějších vztahů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…