S ČT SPORT NA VRCHOL VI. - Karlov pod Pradědem

14.03.2016 17:12

Karlov p/Pradědem – Annaberg 11. – 13. 3. 2016

S ČT SPORT NA VRCHOL VI. - Karlov pod Pradědem
Foto: Sport Bohemia, a.s.
Popisek: S ČT SPORT NA VRCHOL

1. den (pátek)

Poslední závodní víkend v základní části S ČT Sport na vrchol se naše reality show přesunula vůbec poprvé ve své historii do Jeseníků. Původně se měly závody konat ve ski-areálu Annaberg, kvůli špatným sněhovým podmínkám se závody konaly ve spolupráci se ski areálem Annaberg ve Ski-Aréně Karlov. V pátek byly k vidění zajímavé souboje jako například finále mužů, ve kterém proti sobě jeli bratři. Vítězství se vybojoval M. Dvořák a v ženské kategorii S. Kubánková.

2. den (sobota)

V sobotu byly přívětivé podmínky na chvíli se ukázalo sluníčko a i díky tomu dorazilo do Karlova mnoho závodníků. Vítězství se konečně dočkal Richard Bartoš, který objel v letošním ročníku naší reality show dohromady čtyři areály. Na kempu ho doplní Lenka Loukotová. Kromě dospělých závodily také děti a to v tandemech. Vyhrály sestry Wittaskovy.

3. den (neděle)

Nedělní závodní den v Karlově byl zároveň tečkou za celou základní částí šesté série S ČT Sport na vrchol a tedy poslední možností jak se kvalifikovat na kemp. Finálový pavouk byl plný napínavých momentů, třeba v dámském souboji o prvenství upadly obě lyžařky. Poslední místa do semifinálového kempu obsadí Blahoslav Kašpar a Šárka Lettovská.

Semifinálový kemp se bude konat ve Špindlerově Mlýně od 16. do 20. 3. 2016. Kdo si odnese vítězství, to se dozvíme na finálovém závodě v neděli 20. 3. na sjezdovce Stoh. Přejeme všem účastníkům hodně štěstí.

 

Vaše ČT Sport

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…