ŠKODA již podevatenácté podpoří operní festival

13.06.2014 17:20

ŠKODA AUTO je už od roku 1996 dodavatelem oficiálního vozu festivalu ‚Smetanova Litomyšl’. Flotila pěti stříbrných vozů značky ŠKODA pro dopravu umělců a hostů.

ŠKODA již podevatenácté podpoří operní festival
Foto: skoda-auto.cz
Popisek: Škoda - logo

V letošním roce již podevatenácté podpoří ŠKODA AUTO, jako dodavatel oficiálního vozu, mezinárodní operní festival ‚Smetanova Litomyšl’. Renomovaný festival se koná od 13. června do 6. července již po šestapadesáté, tradičně v rodišti skladatele Bedřicha Smetany. Dějištěm koncertů je zámek v Litomyšli, který je zapsán na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Jakožto jeden největších podporovatelů kultury v České republice je ŠKODA AUTO na svém domácím trhu partnerem řady významných kulturních akcí. Festival ‚Smetanova Litomyšl’ automobilka podporuje od roku 1996. „Těší nás, že jako dlouholetý partner můžeme podpořit na našem domácím trhu druhý nejstarší hudební festival v České republice a jednu z nejvýznamnějších akcí, věnovaných vážné hudbě,“ říká Luboš Vlček, šéf prodejní organizace ŠKODA AUTO ČR. „Toto partnerství, trvající už téměř dvě desetiletí, je výrazem dobré spolupráce dvou silných českých značek,“ dodává Vlček.

 Hlavní náplní sponzorské podpory společnosti ŠKODA AUTO je poskytnutí pěti automobilů: čtyř vozů ŠKODA Superb a jednoho vozu ŠKODA Octavia. Tyto stříbrné vozy jsou využívány k přepravě umělců, hostů a organizátorů akce. Navíc ŠKODA AUTO v rámci festivalu představuje vozy ŠKODA Superb Combi Greenline, ŠKODA Rapid Spaceback a ŠKODA Citigo. K vidění bude i jeden veterán: vůz ŠKODA Rapid z roku 1935.

 Automobilka navíc podporuje soutěž, do které věnuje atraktivní ceny. Soutěžní otázky se týkají hlavně hudby a automobilové historie a cenou je mimo jiné návštěva výrobních provozů společnosti ŠKODA AUTO v Mladé Boleslavi s následnou prohlídkou ŠKODA Muzea.

 Dlouhodobým sponzoringem festivalu ‚Smetanova Litomyšl’ potvrzuje ŠKODA AUTO svou širokou angažovanost v oblasti kultury. Vedle operního festivalu podporuje automobilka také Českou filharmonii, Národní divadlo, Národní Muzeum a Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Pražští celníci odhalili další nelegální hernu

22:04 Celní správa: Pražští celníci odhalili další nelegální hernu

Pražští celníci v dozoru nad provozováním hazardních her nepolevují. V pražských Nuslích odhalili ne…