Show Jana Krause: zkušený mladý herec, Miss Tattoo a sportovec bohém

15.10.2014 12:44

Do dalšího dílu Show Jana Krause přijali pozvání herec Jan Komínek, Miss Tattoo Adriana Křečková a bohém Antonín Kábele. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 15. října ve 21.35 na Primě.

Show Jana Krause: zkušený mladý herec, Miss Tattoo a sportovec bohém
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Nový díl oblíbené talk show začne netradičně navážno, Jan Kraus připomene soudní kauzu herců Potměšila a Čtvrtníčka a v jejím kontextu a také v kontextu vyneseného soudního rozhodnutí vydá vlastní stanovisko. První z jeho deseti  nových podmínek zní: „Ke každé roli, která mi bude nyní nabídnuta, vyžaduji právní doložku o právní nezávadnosti role od právního zástupce…“ V těchto deseti deklarovaných bodech zahrnul nejspíš úplně vše, aby byla jeho právní ochrana v případě nabízené role maximální. Svůj výčet ukončil následovně: „…a pokud se stále najde někdo, kdo mi i přes uvedené skutečnosti bude chtít nabídnout roli, tak ho žádám, aby si to přečetl ještě jednou!“

Jako prvního hosta moderátor přivítal herce Jana Komínka, se kterým se prý Jan Kraus setkal při natáčení filmu, kvůli kterému půjde nejspíš příští rok do vězení. Mladý herec vzpomenul na dění v době svého studia ve čtvrtém ročníku na pražské konzervatoři, ze které těsně před maturitou odešel. „Vy jste byl takové reklamní dítě!“ vzpomenul pak moderátor na Janovu další velkou oblast působení. „Kolik reklam jste natočil?“ „To bylo takových dvacet, třicet reklam,“ uvedl mladý herec a projevil veliké díky svým rodičům, kteří ho prý ve všem velmi podporují. „Maminka se se mnou dokonce učila texty k seriálu Horákovi, za což jsem moc vděčný, protože já jsem texty nikdy nezvládal!“ Při dalším rozhovoru se pánové shodli, že se při jednom natáčení pozorovali. „Co jste si o mně myslel?“ chtěl vědět Jan Kraus. „To je frajer!“ okamžitě uvedl Jan Komínek a u svého staršího kolegy evidentně zabodoval. On naopak vzpomenul na to, jak se Jan stále dokola učil kousek scénáře a podle hereckých zákonitostí to samozřejmě okamžitě zkazil. „To je herecký zákon, když je člověk svědomitý, takto odskáče!“ vysvětlil Jan Kraus a dodal, že Honza místo „Pane primátore“ v osudné replice nakonec řekl „Pane plynátore“ – a bylo vymalováno! Vzápětí se mladý herec pochlubil cenou Zlatý dudek, kterou dostal jako dětský herec. „Já mám zase ve Zlíně náhrobní kámen,“ pochlubil se moderátor. Když pak přešli v rozhovoru na téma dívek, Honza se začal ošívat a moc se mu do hovoru nechtělo. „Jsou krásný, já bych je pořád miloval!“ A vzpomínkou na jednu svou velkou lásku a líbání ve Stromovce společné povídání ukončili.

Dlouho nevzbudil pozornost ve studiu u Jana Krause host, tak jako Miss Tattoo Adriana Křečková – samozřejmě zaujala četným tetováním, ale kupodivu také dlouhými šedivými vlasy, na které se jí moderátor okamžitě dotázal. „Já jsem si chtěla vyzkoušet, jaké to bude, až budu starší,“ smála se v odpovědi dívka. Janu Krausovi pak věnovala falešné tetování – návleky na ruce, které pak také budou vypadat jako tetované. Moderátor ovšem velké nadšení neprojevoval… Zajímalo ho pak, jestli má Adriana ještě nějaké místo na další tetování – a prý ho má ještě spoustu: „Nohu mám volnou, záda, boky…“ „Ale na boky se třeba nepodíváte…“ „Já nevím, jak Vy, ale já si na boky vidím,“ dostala Jana Krause extravagantní kráska. Moderátora pak zajímalo, kdy Adriana tetování propadla. „Nejdříve to byly barevné vlasy, piercingy – tetování je pak další logický krok,“ prozradila svůj vývoj. Jan Kraus zauvažoval o sobě: „Já si to nechám na penzi. Až nebudu mít co dělat, tak se počmárám!“ Pak si chtěl prohlédnout Adrianina tetování a vypadal mírně zděšeně, když na jejích pažích nacházel mrtvou Sněhurku, mrtvé potkany a další ne zcela běžné věci. O piercingu pod rty Adriany se vyjádřil jako o uschlé rozince a dívku velmi pobavil. „Tak co to je?“ nedal se a vyzvídal. „To je pro krásu!“ uzavřela Miss Tattoo svou návštěvu a uvolnila místo vedle Jana Krause třetímu hostovi.

Jan Kraus přivítal Antonína Kábele, postaršího pána s dlouhými vlasy, a z rozhovoru vyplynulo, že se jedná o sportovce, který i ve svém věku závodí s mnohem mladšími – a to nejen muži, ale i se ženami. „To byste se divili, některé se mnou chtějí i chodit,“ smál se pan Tonda, ale legraci si nedělal a jeho povídání dostalo zcela jednoznačný směr. Vykládal o závodech v Brazílii: „Brazilky jsou moc příjemný, ty se tulí, mazlí…“ šokoval svými zážitky nadšený sportovec. Na mistrovství světa v atletice v Brazílii byl prý ještě i starší sportovec než Tonda, 99letý. „Věděl o tom i on, že tam taky je?“ s ironií se zdánlivě nevinně zeptal moderátor. Z dalšího povídání pana Antonína pak vyplynuly naprosto neskutečné věci, svědčící o jeho sebevědomí, obdivu vůči sobě samému a radost, se kterou si užívá život. A ženy do něho podle jeho slov stále velmi významně patří!

Nenechejte se připravit o neuvěřitelný rozhovor nezastavitelného pábitele Tondy, tajná tetování krásné Adriany i podmanivou chlapeckost mladého Honzy Komínka!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…