Skanska: Administrativní budova Nordica Ostrava má nového nájemce

04.02.2014 16:40

Společnost Skanska a.s., divize Pozemní stavitelství, závod Morava, podepsala smlouvu o pronájmu kancelářských prostor o rozloze 737 m2 v administrativní budově Nordica Ostrava, kde začne působit 1. dubna 2014. Obsazenost budovy tak nyní vzrostla na 83 procent.

Skanska: Administrativní budova Nordica Ostrava má nového nájemce
Foto: red
Popisek: Skanska

Nordica Ostrava, realizovaná společností Skanska Property Czech Republic, je navržena podle skandinávských trendů, které charakterizuje respekt vůči životnímu prostředí a přírodě. Flexibilita podlaží uspokojí nároky velkých mezinárodních nájemců i středních a malých firem. V sedmém patře se nachází jedinečný kancelářský prostor, jehož součástí je otevřená terasa o rozloze 250 m², která nabízí panoramatický výhled na centrum Ostravy a její okolí.

„Ostrava je administrativním, ekonomickým a sociálním centrem severní Moravy a společnost Skanska zde chce rozvíjet své aktivity. O přestěhování z Třince do Ostravy se uvažovalo již více než 10 let a jsme rádi, že se to v roce 2013 stalo skutečností. Přestěhování do budovy Nordica Ostrava bude mít hned několik výhod,“ říká Radek Vortel, ředitel závodu Morava, divize Pozemní stavitelství, Skanska a.s., a pokračuje: „Zaměstnanci ocení zejména moderní pracovní prostředí a naši zákazníci a obchodní partneři výbornou dopravní dostupnost z ostatních regionů, a to jak autem, tak i vlakem. Stěhováním také naplňujeme koncepci v rámci strategie Jedna Skanska, kdy naši zaměstnanci pracují v budově, kterou sami postavili. Osobně se již na nové pracoviště velmi těším.“

V září 2013 přivítala Nordica Ostrava i dalšího nájemce, společnost Sanaplasma, která má v pronájmu 863 m2v přízemí budovy. „I přes obtížné podmínky na trhu se obsazenost budovy Nordica zvýšila na 83 %, což poukazuje na její kvalitu a atraktivitu,“ doplňuje Alexandra Tomášková, Leasing Manager, Skanska Property Czech Republic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…