Skanska přivítala ČSOB ve svém projektu Balabenka

13.10.2013 15:49

Společnost Skanska Property Czech Republic uzavřela smlouvu o pronájmu v projektu Balabenka v Praze 9 – Libni. ČSOB si pronajme 3 544 metrů čtverečních kancelářských prostor a přestěhuje se do Balabenky v březnu 2014.

Skanska přivítala ČSOB ve svém projektu Balabenka
Foto: red
Popisek: Skanska

Skupina ČSOB patří s třemi miliony klientů mezi lídry finančního trhu v České republice a je součástí belgické skupiny KBC. ČSOB poskytuje finanční služby všem skupinám klientů, tzn. soukromé klientele, malým či středním podnikům i velkým společnostem či institucím.

Marie Passburg, prezidentka společnosti Skanska Property Czech Republic uvedla: „S velkým potěšením vítáme společnost ČSOB v Balabence jako svého nájemce. Pro ČSOB jsme již postavili sídlo společnosti v Radlicích, pokračujeme tedy tímto ve vzájemném partnerství a spolupráci.”

Petra Prošková, ředitelka útvaru Back office Distribuce ČSOB k tomuto pronájmu uvedla: „Hledali jsme v Praze novou vhodnou lokalitu pro naše podpůrné útvary. Balabenka splňuje naše požadavky díky výhodné poloze a dopravní dostupnosti dané blízkostí trasy B pražského metra, stejně jako díky vysoké kvalitě zpracování. Budova se navíc vyznačuje jedinečným architektonickým řešením a nachází se v do budoucna atraktivní lokalitě. Důležitým faktorem byl pak vynikající poměr ceny a kvality pronajímaných prostor.“

Marie Passburg k tomu dodává: “S tímto pronájmem jsou prostory v Balabence pronajaty ze 70 %, což potvrzuje, že se jedná o skvělou lokalitu nabízející vysoce kvalitní prostory pro náročné zákazníky.“

Balabenka se nachází na pomezí dynamicky se rozvíjejících částí města – Prahy 8 a Prahy 9. Balabenka díky svému jedinečnému designu nabízí flexibilní a prosvětlené prostory. Komplex je obklopen parkem, který Balabenku izoluje od shonu velkoměsta zelenou bariérou. V okolí objektu se nachází množství zařízení a služeb, jako je například obchodní centrum Harfa nebo O2 Arena.

Tato šestipatrová budova nabízí 13 000 m2moderních a flexibilních obchodních či kancelářských prostor. V současnosti největší dostupné podlaží v budově má rozlohu přibližně 1 520 m2. Každé podlaží lze rozdělit do několika samostatných jednotek s vlastním vstupem.

Společnost Skanska Commercial Development Europe vytváří a realizuje projekty kancelářských, logistických a komerčních prostor. Činnost společnosti se soustředí na metropolitní oblasti v České republice, Maďarsku, Rumunsku a Polsku a je rozdělena mezi čtyři lokální společnosti: Skanska Property Czech Republic, Skanska Property Hungary, Skanska Romania a Skanska Property Poland. Společnost je součástí skupiny Skanska, jedné z největších společností na světě poskytujících služby v oblasti stavebnictví a projektového developmentu již více než 125 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…