Skupina Barrandov: Velkolepá oslava Kateřiny Brožové a Jaromíra Soukupa

26.02.2018 13:53

Hned dvojitou oslavu narozenin uspořádal v pátek 23. února 2018 generální ředitel Skupiny Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup. Společně se svou partnerkou, herečkou Kateřinou Brožovou, připravil pro svou rodinu a přátele úžasný večírek.

Skupina Barrandov: Velkolepá oslava Kateřiny Brožové a Jaromíra Soukupa
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Televizní Skupina Barrandov

Ten proběhl ve vyhlášené podolské restauraci Soho kousek od pražského Vyšehradu. Na místo se kromě rodiny, blízkých přátel a spolupracovníků sjela i plejáda známých osobností. Akci si nenechali ujít například Dana Morávková, Martin Dejdar, Marek Vašut, Vlastimil Harapes nebo Josef Carda. Přišli i kamarádi boxeři – Rosťa Osička nebo Petr Vondráček –, kteří jen tak naoko poškádlili Jaromíra Soukupa, ten se tomuto sportu mnoho let věnoval.

Vedle jiných se objevil i Daniel Hůlka, jenž oslavencům zazpíval píseň a sklidil obrovský potlesk. Kromě hudebního programu, který během večera vyplňovala kapela Aleše Hávy, mohli hosté ocenit i kouzelnické číslo Pavla Kožíška, jenž do svého počínání zapojil i zcela překvapeného oslavence. Jedním z bodů nabitého programu byl dokonce i ohňostroj – ten si všichni přítomní vychutnali na venkovním prostranství.

Ke každé oslavě samozřejmě patří náležité občerstvení. Stoly se tak prohýbaly pod fantastickým jídlem z všemožných koutů světa a nechyběl ani několikapatrový dort, který Kateřina společně s Jaromírem a dcerou rozkrojili.

Všichni přítomní si večírek velmi užili. Po několikahodinovém maratonu přijímání gratulací a přebírání dárků se uvolnili i oslavenci a o zábavu nebyla nouze. Tancovali, smáli se a vychutnávali si každý okamžik až do sobotního rána.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…