Společnost PRVNÍ MOSTECKÁ zanikla. Nástupnickou společností je Severočeská teplárenská

10.07.2015 9:27

Představenstvo akciové společnosti Severočeská teplárenská (dále jen „ST“) si dovoluje informovat své obchodní partnery a odběratele o proběhlé fúzi sloučením společnosti PRVNÍ MOSTECKÁ (dále jen „PM“) do společnosti Severočeská teplárenská, jako nástupnické společnosti.

Společnost PRVNÍ MOSTECKÁ zanikla. Nástupnickou společností je Severočeská teplárenská
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

V důsledku fúze společnost PM zanikla bez likvidace a její veškeré jmění přešlo na nástupnickou organizaci ST, která tak vstoupila do právního postavení zanikající společnosti PM, včetně obchodních vztahů.

„Rozhodným dnem fúze byl stanoven 1. leden 2015. Právní účinky fúze však nastaly až zápisem fúze do obchodního rejstříku, tedy 1. 7. 2015. Od tohoto data se musí v obchodních, i ostatních záležitostech, obracet obchodní partneři na společnost ST. Veškeré informace o dodávkách tepelné energie pak naleznou odběratelé na webu teplárenské společnosti www.setep.cz,“ komentovala situaci tisková mluvčí společnosti Miloslava Kučerová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…