Správa železniční dopravní cesty: Už jsou známi zhotovitelé pro Hostivař a rekonstrukci Negrelliho viaduktu

28.02.2017 17:38

Hodnotící komise po posouzení kvalifikace vyhodnotily všechny podané nabídky, žádný z uchazečů nebyl vyloučen, a vybraly vítězné nabídky na realizaci významných stavebních akcí pražského železničního uzlu, a to konkrétně pro optimalizaci traťového úseku Praha-Hostivař – Praha hl. n. a rekonstrukci Negrelliho viaduktu.

Správa železniční dopravní cesty: Už jsou známi zhotovitelé pro Hostivař a rekonstrukci Negrelliho viaduktu
Foto: szdc.cz
Popisek: Správa železniční dopravní cesty

V případě první uvedené stavby „Optimalizace traťového úseku Praha-Hostivař – Praha hl. n., II. část – Praha Hostivař – Praha hl.n.“ zvítězilo sdružení firem Metrostav a.s., Swietelsky Rail CZ s.r.o. a SMP CZ, a.s. s nabídkovou cenou 3,487 miliardy korun bez DPH. Soutěže se zúčastnilo celkem 6 firem, v pořadí na druhém místě skončilo sdružení firem EUROVIA CS, a.s., STRABAG Rail, a.s. a GJW Praha spol. s r.o. (nabídková cena 3,680 miliardy korun bez DPH). Předpokládaná hodnota zakázky činila 3 608 413 000,- Kč bez DPH.

O rekonstrukci Negrelliho viaduktu projevili zájem celkem tři uchazeči. Hodnotící komise vybrala jako vítěze sdružení firem HOCHTIEF CZ a.s., STRABAG Rail a.s. a AVERS, spol. s r.o. s nabídkovou cenou 1,046 miliardy korun bez DPH. O zakázku se na druhém místě ucházelo uskupení Metrostav a.s., EUROVIA CS, a.s. a SMP CZ, a.s. s cenou 1,187 miliardy korun bez DPH.  Předpokládaná hodnota zakázky činila 1 194 611 000,- Kč bez DPH.

Pokud proti rozhodnutí o výběru nejvhodnějších nabídek nebudou podány námitky, předpokládá zadavatel přibližně do 3 týdnů uzavření smluv o dílo..

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…