Státní fond rozvoje bydlení ocenil rekonstrukci bytového domu v Brně

06.04.2017 17:20

Již pátým rokem se mohou všichni příjemci podpory z programu Panel 2013+ ucházet o cenu SFRB Projekt roku. Za rok 2016 ji odborná komise udělila Palackého 100, Brno – společenství vlastníků jednotek v Brně – Králově Poli.

Státní fond rozvoje bydlení ocenil rekonstrukci bytového domu v Brně
Foto: Státní fond rozvoje bydlení
Popisek: Státní fond rozvoje bydlení, logo

Společenství využilo úvěr z programu Panel 2013+ ve výši 6,2 milionů Kč na celkovou rekonstrukci domu. Finanční prostředky byly použity na opravu hydroizolace spodní stavby včetně odstranění anglických dvorků, opravu obvodového pláště a jeho zateplení, zasklení lodžií a opravu balkonů i zábradlí, opravu střechy včetně zateplení, výměnu rozvodů zdravotních instalací, zateplení vybraných vnitřních konstrukcí, výměnu výtahu, modernizaci systému vytápění a výměnu vodovodního potrubí, rekonstrukci požárního rozvodu vody včetně instalace vnitřního požárního systému, rekonstrukci sklepních kójí, opravy společných prostor a rozvodů, úpravu vstupního prostoru a na financování projektové dokumentace, revizí a technického dozoru stavebníka. Úvěr je sjednán se splatností 20 let. Úroková sazba ve výši 1,75 % p. a. je po celou dobu neměnná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.