Svaz průmyslu: Již zítra budou známi nejlepší manažeři roku

20.04.2016 18:36

V pražském paláci Žofín budou 21. dubna v rámci prestižní soutěže Manažer roku vyhlášeni nejlepší manažeři České republiky. Slavnostního vyhlášení vítězů se zúčastní a ceny bude předávat prezident České republiky Miloš Zeman, který udělil soutěži záštitu, a také předseda vlády Bohuslav Sobotka. Mezi významnými hosty bude ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová, eurokomisařka Věra Jourová či náměstek ministra zahraničních věcí Martin Tlapa. Žofín zaplní téměř čtyři stovky významných osobností českého byznysu.

Svaz průmyslu: Již zítra budou známi nejlepší manažeři roku
Foto: spcr.cz
Popisek: Svaz průmyslu ČR, SP ČR

Ceny budou předávat také nejvyšší zástupci vyhlašovatelů soutěže, jimiž jsou Svaz průmyslu a dopravy ČR (SP ČR), Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů (KZPS) a Česká manažerská asociace (ČMA).

Ze 70 finalistů, kteří postoupili do užšího výběru, vybere dnes večer patnácti členná Národní komise v čele s prezidentem SP ČR Jaroslavem Hanákem TOP 10 nejlepších manažerů a zároveň nejlepší Manažerku roku a Manažera roku 2015.

Oceněni budou zítra rovněž nejlepší Manažeři odvětví a Manažer malé či střední firmy. Na pódiu Žofína budou oceněni i čtyři vítězní autoři soutěže O nejlepší studentskou esej ze dvou vysokých škol, kteří se prosadili v konkurenci finalistů více jak pěti desítek studentů z deseti VŠ.

Vyhlášení hlavních kategorií lze po 16 hodině sledovat v přímém přenosu na České televizi. Součástí dění bude i Mediální kavárna, kde se budou prezentovat mediální partneři soutěže a kam si budou zvát zajímavé hosty.

Co je soutěž MANAŽER ROKU

Jde o nejprestižnější a systematicky nejpropracovanější manažerskou soutěž v ČR. Jejím cílem je vyhledat, objektivně a nezávisle vybrat a zviditelnit nejlepší a nejvýznamnější osobnosti managementu, jejich metody a přínos pro rozvoj firem a celé ekonomiky. Společenským a etickým posláním akce je přispět k rozvoji elity českého managementu. Vyhlašovateli soutěže jsou Svaz průmyslu a dopravy ČR, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Česká manažerská asociace, která je rovněž organizátorem soutěže. Slavnostní vyhlášení výsledků letošního, již 23. ročníku soutěže, proběhne 21. dubna 2016 v pražském Paláci Žofín.

Další informace najdete na webové stránce www.manazerroku.cz/.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…