Televize Barrandov natáčí nové díly pořadu Exkluziv Kateřiny Brožové

04.09.2017 16:32

Nahlédněte spolu s námi do světa hvězd českého showbyznysu. Talk show Exkluziv Kateřiny Brožové se navzdory všem fámám, které proletěly tiskem, dočká svého pokračování. Hosty budou výrazné osobnosti české kultury a společenského života v doprovodu svých nejbližších.

Televize Barrandov natáčí nové díly  pořadu Exkluziv Kateřiny Brožové
Foto: TV Barrandov
Popisek: Kateřina Brožová

Talk show Exkluziv Kateřiny Brožové patří mezi nejúspěšnější pořady Skupiny Barrandov. Každý sobotní večer na hlavním kanále moderátorka, herečka a zpěvačka Kateřina Brožová poodhaluje tajemství a životní příběhy předních hereckých a pěveckých hvězd nebo dalších osobností české kultury – to vše v zábavném tónu a pohodové atmosféře.

„Pořad dosahoval v průběhu roku výborné sledovanosti. Pokračovat v natáčení premiérových dílů byla jasná volba. Pevně věřím, že se nové díly budou divákům líbit,“ řekl na adresu zrušení pořadu generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.