Tomio Okamura (SPD) zve na besedy ve městech

27.03.2016 15:13

Zlín, Valašské Meziříčí, Havířov, Ostrava, České Budějovice, Praha a další města - těším se na osobní setkání s Vámi na mnoha besedách po celé republice v březnu a v dubnu!

Tomio Okamura (SPD) zve na besedy ve městech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Ve středu 30. března bude veřejná beseda nejprve ve Zlíně v 14h v sále Univerzity Tomáše Bati, Mostní 5139 a poté ve Valašském Meziříčí v 18h v sále hotelu Apollo, Křižná 184.

Ve čtvrtek 31. března bude nejprve od 16h beseda v Havířově, v sále restaurace Divadélka, Nábřeží 215/75 a pokračovat budu další besedou v 18h v Ostravě-Zábřeh ve velkém sále kulturního domu Akord (bývalý kulturní dům NH), nám. SNP 1.

První dubnová veřejná beseda našeho hnutí SPD se mnou bude v Praze ve středu 6.dubna v 18:30h v sále Besední restaurace, Slivenecká 7, Praha 5 - Hlubočepy.

Další dubnová veřejná beseda bude v Českých Budějovicích ve čtvrtek 7. dubna v 18h v kulturním a konferenčním centru Art IGY, hudebním hostem bude DUO PiňaKoláda.

Tématem všech besed budou všechna aktuální palčivá témata a návrhy řešení, diváci se mne budou moci přímo na cokoliv ptát, VSTUP VOLNÝ!

V první polovině letošního roku opět navštívím v rámci desítek veřejných besed a dalších setkání všechny kraje České republiky. Podrobný program postupně zveřejním zde na mém facebooku na základě informací z našich krajských organizací SPD, které besedy organizují. Pro informace sledujte prosím můj profil https://www.facebook.com/tomio.cz

Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.

Fotka uživatele Tomio Okamura - SPD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.