ÚZSVM prodal lukrativní pozemek za 11 mil. Kč

30.09.2020 19:06

ÚZSVM v Příbrami prodal formou elektronické aukce za kupní cenu 11 200 000 Kč pozemek o celkové výměře 4 984 m2 v zastavěném území města Příbram.

ÚZSVM prodal lukrativní pozemek za 11 mil. Kč
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Pozemek  byl součástí areálu Krajského ředitelství policie Středočeského kraje a sloužil jako vjezd do tohoto areálu. Na UZSVM byl převeden posléze, co se po vybudování nového vjezdu v jiných prostorách stal pro tuto instituci nepotřebným. Pozemek je oplocený bez veřejně přístupné cesty s přístupem pouze přes pozemky krajského ředitelství policie. Uprostřed tohoto pozemku se nacházejí pozemky, jejichž součástí jsou budovy ve vlastnictví fyzické osoby. Je zatížen věcným břemenem spočívajícím v právu chůze a jízdy ve prospěch vlastníka sousedních pozemků a nacházejí se na něm inženýrské sítě.

Aukce s minimální kupní cenou  8 028 000 Kč se zúčastnily dva subjekty - soukromá společnost a vlastník sousedících pozemků. Právě ten svým 31. příhozem v aukci zvítězil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelín si připomněl Mezinárodní den včel

14:56 ČEZ: Temelín si připomněl Mezinárodní den včel

„Bez včel by náš svět nebyl sladký,“ říkají energetici. Včera si v Temelíně připomněli Mezinárodní d…