ÚZSVM v Trutnově nechalo vybudovat bezbariérový vchod do objektu svého sídla

17.11.2017 21:39

Odloučené pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Trutnově nechalo vybudovat do administrativní budovy svého sídla bezbariérový vchod.

ÚZSVM v Trutnově nechalo vybudovat bezbariérový vchod do objektu svého sídla
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

V budově sídlí 32 státních a nestátních subjektů, např. Úřad práce ČR, Státní pozemkový úřad, Okresní státní zastupitelství v Trutnově, Státní oblastní archiv v Zámrsku, Česká školní inspekce, Probační a mediační služba, Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Český statistický úřad nebo Státní zemědělský intervenční fond.
?
Vybudování bezbariérového vchodu byla podmínka Státního oblastního archivu v Zámrsku pro přestěhování Státního okresního archivu Trutnov z komerčního prostoru do státního objektu z důvodu usnadnění manipulace s archiváliemi. Při redislokaci z komerčního objektu se bude stěhovat cca 3 500 běžných metrů archiválií a poté několik stovek běžných metrů každý rok. Bezbariérový vstup budou využívat i další organizační složky státu, dislokované v tomto objektu. Po přestěhování archiválií Státního okresního archivu Trutnov bude ukončen nájemní vztah a dojde k úspoře cca 671 tisíc korun za vynakládané komerční nájemné.

Realizace akce přinesla možnost efektivněji využívat státní objekt. Návratnost investice se předpokládá v horizontu jednotek měsíců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: MS IIHF v ledním hokeji začíná v pátek, vlaky dopraví fanoušky do center šampionátu

16:08 České dráhy: MS IIHF v ledním hokeji začíná v pátek, vlaky dopraví fanoušky do center šampionátu

Hokejová horečka vypukne již tento pátek. Česká republika se po devíti letech znovu stane hostitelem…