V čele Hospodářské komory hl.m. Prahy stojí i nadále Roman Pommer

01.03.2017 9:07

Roman Pommer i nadále povede Hospodářskou komoru hl.m. Prahy. Rozhodlo o tom Shromáždění delegátů HKP, které ho na svém zasedání zvolilo do funkce předsedy představenstva. Pommer tak obhájil svůj mandát, který získal na konci roku 2015 a v čele pražské komory bude stát nejbližší tři roky.

V čele Hospodářské komory hl.m. Prahy stojí i nadále Roman Pommer
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Roman Pommer je od roku 2014 zároveň i viceprezidentem Hospodářské komory ČR. V obou funkcích aktivně prosazuje projekty na podporu řemesel a zvýšení zájmu mladých lidí o studium řemeslných a technických oborů. Působí i jako zástupce řemeslných cechů v komorových strukturách i dalších institucích.

Shromáždění delegátů HKP rovněž rozhodlo, že učiní jednu změnu na postu místopředsedy. Do této funkce byl nově zvolen JUDr. Petr Michal z uznávané advokátní kanceláře Císař, Češka, Smutný, s.r.o.. Dalšími místopředsedy představenstva pražské hospodářské komory jsou Ing. Pavel Finger, MBA a František Blažek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

7:23 Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

Již 1. května začne návštěvnická sezóna v Benešově vile a stejně jako ta předchozí nabídne rozšíření…