V pražských Kolovratech budou stát nové byty

03.10.2014 13:30

Dva bytové domy s celkem 78 byty vzniknou v Praze – Kolovratech, ulice K Říčanům. Výstavba začne letos na podzim a dokončení je plánováno do konce roku 2015.

V pražských Kolovratech budou stát nové byty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na jedno z pražských sídlišť

Developerem a investorem je holding BEMETT a.s., která má v Praze čtrnáctiletou tradici. „Posledních pět let jsme preferovali výstavbu těsně za okrajem hlavního města, především v Jesenici, Rudné a Jinočanech. Nyní se kvůli zvýšené poptávce znovu vracíme dovnitř do Prahy,“ konstatoval marketingový manažer společnosti BEMETT a.s. Jan Koubík.

Obytný soubor v Praze – Kolovratech budou tvořit dva čtyřpodlažní bytové domy s výtahem navazující na stávající vilovou zástavbu. V menším z domů vznikne 22 bytových jednotek, ve větším domě se dvěma vchody bude 56 bytů. K dispozici tak jsou byty 1+kk (25 m2 v ceně od 1.1 mil. Kč) až 3+kk (77 m2). U přízemních bytů zvýší komfort bydlení oplocené předzahrádky o velikosti od 60 do 195 m².

„Dlouhodobě se snažíme stavět ty vůbec nejlevnější byty na trhu, neboť o ty je na tuzemském trhu trvalý zájem bez ohledu na aktuální stav ekonomiky,“ konstatoval Jan Koubík a připomněl: „Počítáme s tím, že nejméně 95 % bytů bude financováno hypotékou, to je v kategorii levného bydlení obvyklé.“ Tomuto trendu vycházejí vstříc i nízké rezervační poplatky ve výši pouhých 50 tisíc Kč.

Nové byty v Praze-Kolovratech už jsou v prodeji a patří k nejlevnějším v Praze:

1+kk od 1,1 mil. Kč včetně DPH
2+kk od 2,1 mil. Kč včetně DPH
3+kk od 2,5 mil. Kč včetně DPH

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Doktorandů je nejméně za posledních dvacet let

20:48 Český statistický úřad: Doktorandů je nejméně za posledních dvacet let

Na vysokých školách v Česku se v roce 2023 vzdělávalo 308,6 tisíc studentů, z nichž téměř pětinu tvo…