VMware rozšiřuje portfolio řešení pro hybridní cloud o nové funkce

29.08.2018 17:43

Nová vylepšení platformy pro cloudovou správu VMware vRealize Cloud Management Platform umožňuje vývojářům budovat bezpečnější aplikace s konzistentním provozem v libovolném cloudu.

VMware rozšiřuje portfolio řešení pro hybridní cloud o nové funkce
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

Společnost VMware, Inc. (NYSE: VMW) na konferenci VMworld 2018 US představila novinky ve svém portfoliu infrastrukturního a řídicího softwaru pro hybridní cloud, které zákazníkům usnadní digitální transformaci. VMware uvádí nové vydání vSphere Platinum Edition s lepšími možnostmi zabezpečení aplikací a infrastruktury, nové vydání vSAN usnadňující zavádění hyperkonvergované infrastruktury (HCI) a inovace v platformě pro cloudovou správu VMware vRealize (CMP), které zákazníkům pomohou v libovolném cloudu poskytovat infrastrukturu s bezpečnějším a konzistentnějším provozem usnadňující práci vývojářům.

VMware stojí za významnými inovacemi, které mění podobu IT a podnikových procesů, a věří, že úspěšný digitální podnik potřebuje bezpečné a flexibilní digitální základy. Interoperabilní softwarová řešení společnosti VMware pro cloud, mobilitu a zabezpečení tvoří bezpečnější a flexibilnější základy, které zákazníkům umožňují reagovat na nové příležitosti i hrozby a poskytovat libovolnou aplikaci z libovolného cloudu pro libovolné zařízení.

„Potřeby a priority našich zákazníků jsou sice velmi různorodé. My se soustředíme na takové inovace, abychom jim poskytli digitální základy, které naplní jejich budoucí potřeby v oblasti IT a zároveň jim pomohou získat maximální užitek ze stávající infrastruktury,“ říká Rajiv Ramaswami, provozní ředitel společnosti VMware pro produkty a cloudové služby. „Neustále investujeme do vývoje infrastrukturního softwaru pro výpočetní, síťové a úložné zdroje a jejich správu, na který se mohou zákazníci spolehnout, a který bude bezpečněji a efektivněji sloužit jejich aplikacím, datům, pracovníkům a procesům a podporovat jejich obchodní rozvoj po desítky let.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…