VZP bude s vámi i o prázdninách

16.06.2012 18:00

Na mnoha pobočkách VZP dostanou školáci za krásné vysvědčení malé dárečky, a začnou prázdniny. VZP v letních měsících svým klientům nabídne spoustu zajímavých akcí a přidá i dobré rady.

VZP bude s vámi i o prázdninách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Všeobecná zdravotní pojišťovna

Již 19 let je hlavní aktivitou VZP každé léto Mořský koník pro chronicky nemocné děti od 6 do 17 let. Možnost podat přihlášku končí 29. června. První turnusy již odcestovaly a rodiče dětí, které do Řecka nebo Chorvatska pojedou, mohou své ratolesti a jejich každodenní zážitky sledovat na facebooku (http://www.facebook.com/pobytymorskykonik).

VZP bude i v Česku o prázdninách všude tam, kde se děje něco zajímavého. Na kulturních či sportovních akcích budeme mít umístěné stánky, kde zájemcům stanovíme jejich BMI a procento tělesného tuku, změříme cukr a cholesterol v krvi apod. Sledujte naše webové stránky www.vzp.cz a jejich rubriku Pozvánky nebo rovnou Aktuality z kraje. Určitě najdete, co vás bude zajímat.

Na akcích také vždy nabízíme informace o výhodách a příspěvcích poskytovaných klientům VZP. A není jich málo, členstvím v Klubu pevného zdraví počínaje a voucherovými programy na výhodné očkování konče. Podívejte se na www.vzp.cz/vyhody. Mezi více než 550 partnery Klubu pevného zdraví najdou klienti VZP slevy, které se o prázdninách určitě hodí, ať už doma, nebo na cestách.

Na cesty do zahraničí našim klientům také doporučíme výhodné cestovní pojištění, které nabízí Pojišťovna VZP, a. s. Optimální je totiž cestovat do zemí EU nejen se svým průkazem zdravotního pojištění (EHIC), ale i komerčně pojištěn. Pokud má klient sjednáno cestovní zdravotní pojištění, je na jeho úvaze a na situaci, zda při ošetření předloží EHIC, nebo doklad o tomto sjednaném komerčním pojištění. Komerční připojištění je možno sjednat buď jen jako doplněk k průkazu EHIC, kdy kryje např. péči v privátním zařízení, repatriaci, spoluúčast a další poplatky, nebo jako kompletní cestovní připojištění. Výhodou je asistenční služba, která je klientovi nápomocná non stop a v češtině. Více se dozvíte na stránkách www.pvzp.cz.

VZP vám přeje krásné letní měsíce!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: VZP

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR letos upřednostní přirozenou obnovu porostů na historicky největší ploše

13:21 Lesy ČR letos upřednostní přirozenou obnovu porostů na historicky největší ploše

Po zvládnutí kůrovcové kalamity pokračují Lesy České republiky v obnově porostů, letos na čtrnácti t…