Videoklip plný sněhu zve návštěvníky do Moravskoslezského kraje

26.03.2017 9:34

Nový videospot, který propaguje cestovní ruch v Moravskoslezském kraji, láká k návštěvě regionu. Po letní variantě vizuální pozvánky vznikl klip, který prezentuje atraktivní místa kraje v zimním období.

Videoklip plný sněhu zve návštěvníky do Moravskoslezského kraje
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

„Nový videoklip ukazuje, jak se u nás dá trávit volný čas v zimě – ať už jde o zimní turistiku a další sporty, radovánky pro rodiny s dětmi, nebo welness pobyty. Pro ty méně aktivní je tu i nabídka gastroturistiky,“ říká Jan Krkoška, náměstek hejtmana MSK pro cestovní ruch. Dodává, že klip je vyhotoven v české a anglické verzi a zájemci ho mohou shlédnout na facebooku Moravskoslezského kraje. Kraj ho bude také využívat na různých prezentačních akcích.

„Cílem spotu je přilákat do Moravskoslezského kraje další turisty, kteří třeba s návštěvou našeho regionu dosud váhali. Dílo vznikalo zhruba tři měsíce - chtěli jsme zmapovat atraktivní místa v našem kraji od začátku zimy, přes zachycení atmosféry vánočních trhů, až po hokejová utkání a další sportovní akce,“ sdělil Nazim Afana, vedoucí oddělení cestovního ruchu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…