Víte něco o evropských dotacích na sport? Získejte 85% dotaci z EU na sportovní vybavení a zážitky

17.07.2014 11:40

Dalším soutěžním kolem pokračuje ve středu 16. července velká hra o evropské dotace. Pokud víte o evropských dotacích na sportoviště, máte šanci získat 85% dotaci z EU na sportovní vybavení, doplňky nebo třeba permanentky.

Víte něco o evropských dotacích na sport? Získejte 85% dotaci z EU na sportovní vybavení a zážitky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Soutěž pro lidi z Moravskoslezského kraje probíhá na http://velkahra.nejkacka.eu a hitrádiu Orion. V předešlých týdnech 16 lidí získalo dotaci na kolo, pohonné hmoty, turistické vybavení a zážitky v ostravské zoo. Soutěž pořádá Regionální rada Moravskoslezsko, která zodpovídá za 20 miliard korun z evropských fondů určených na rozvoj kraje.

„K evropské dotaci na sportovní vybavení a zážitky to nemají lidé daleko. V soutěži se odpovídá na otázky související s evropskými dotacemi na nová sportoviště, hřiště a tělocvičny, kterých za posledních sedm let vyrostly stovky po celém našem kraji. Kdo odpoví správně a pohotově, má velkou šanci vyhrát,“ popsala soutěž Kateřina Dostálová, ředitelka Úřadu Regionální rady Moravskoslezsko.

Velká hra probíhá 16 týdnů od června do října. Čtyři lidé každý týden získají evropskou dotaci 85 % na vybrané zboží a zážitky, které si sami vyberou. Hlavní výhrou bude 85% dotace z EU na auto. Podrobnosti o soutěži, pravidlech i výhrách jsou na http://velkahra.nejkacka.eu.

Regionální rada Moravskoslezsko v letech 2007-2013 zodpovídá za uplatnění přibližně 20 miliard korun z evropských fondů určených na rozvoj kraje. Podpořila přes 950 projektů dopravní infrastruktury, veřejných služeb, rozvoje měst a venkova, cestovního ruchu nebo regenerace brownfields. Za uskutečněné projekty a jejich části doposud proplatila příjemcům 12,8 miliard korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

13:55 ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla, vybudovan…