Weinhold Legal poskytla poradenství společnosti Tauron

13.08.2014 15:56

Při vytvoření společného podniku sArcelorMittal.

Weinhold Legal poskytla poradenství společnosti Tauron
Foto: hns
Popisek: Ilustrační koláž

Advokátní kancelář Weinhold Legal poskytla právní poradenství společnosti Tauron, jedné z předních středoevropských energetických společností, při vytvoření společného podniku s ArcelorMittal. Ve společném podniku Tameh Holding budou mít obě společnosti po 50%. Právní služby poskytnuté kanceláří Weinhold Legal při vytvoření společného podniku zahrnovaly zejména právní prověrku (due diligence) a asistenci týkající se smluvní dokumentace podléhající českému právu.

Tým Weinhold Legal vedl partner Daniel Weinhold, ve spolupráci s řídícím advokátem Lukášem Zahrádkou a dalšími právníky. Daniel Weinhold transakci komentoval: „Velmi rádi jsme asistovali při další významné transakci v oblasti energetiky. Rozsah zadání a ambiciózní časový harmonogram vyžadoval nemalou kapacitu našich zkušených právníků.“
________________________________________________________________
O společnosti Weinhold Legal

Weinhold Legal je silným hráčem na českém i slovenském trhu již od založení pražské kanceláře roku 1996 a pobočky v Bratislavě roku 1998, a může se pochlubit týmem více než čtyřiceti vysoce kvalifikovaných právníků.

Společnost Weinhold Legal dosáhla významné hodnocení v mezinárodních průvodcích právnickými kancelářemi, jako jsou např. Legal 500, Chambers and Partners, PLC Which lawyer?, IFLR, atd.  Advokátní kancelář Weinhold Legal se stala "Právnickou firmou roku v České republice" v rámci výsledků Corporate Intl. Magazine Global Awards 2014 a "Právnickou firmou roku pro oblast fúzí a akvizic v České republice" v rámci výsledků Corporate Intl. Magazine Awards 2013 vyhlášených britským magazínem Corporate Intl. Magazíne a také "Právnickou firmou roku celkovou" v České republice v rámci výsledků Global Awards 2013 vyhlášených britským magazínem ACQ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …