ZP MV ČR: Bulletin 2016 brzo ve vašich schránkách

15.01.2016 11:34

V těchto dnech se začíná distribuovat váš oblíbený klientský časopis ZP MV ĆR Bulletin 2016. Jako každý rok i letos je v něm připravena celá řada informací o dění ve vaší pojišťovně, o nabídkách a bonusech pro vás.

ZP MV ČR: Bulletin 2016 brzo ve vašich schránkách
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Můžete se dočíst o úspěších vaší zdravotní pojišťovny, o tom, že ji ředitelé nemocnic, lékaři a pacienti vyhodnotili jako Nejlepší zdravotní pojišťovnu roku 2015, o tom, že pojišťovna hradí svým klientům i tu nejnákladnější péči a za všechna ošetření, vyšetření a léčení zaplatila loni přes 27 miliard korun. Zjistíte, jaké bonusy vám letos ZP 211 nabízí a řadu dalších užitečných informací. Pro zpestření si můžete přečíst i zajímavé rozhovory a články. Letos jsme například vyzpovídali nejúspěšnější českou biatlonistku Gabrielu Soukalovou, která potvrdila, že biatlon není sport pro princezny a biatlonisté, že jsou cílevědomými lidmi do nepohody: „Chceme být lepší než ostatní „závoďáci“ a ukázat světu, že navzdory tomu, že jsme malá země, můžeme patřit mezi biatlonové velmoci.“ A to také právě v těchto dnech celý tým českých biatlonistů dokazuje. Držíme jim palce!

Kdo z vás nechce čekat, až mu Bulletin přistane v poštovní schránce, může si ho prohlédnout v elektronické podobě ZDE.

Krásné chvíle s Bulletinem 2016

Vaše ZP MV ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …