Zaměstnanci ÚZSVM se zapojili do sbírky pro děti z Klokánků

24.10.2016 8:08

Zaměstnanci Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) se zúčastnili materiální sbírky na pomoc dětem z Klokánků, kterou pořádalo Ministerstvo financí. Během několika dní po ohlášení sbírky přispěli pracovníci ÚZSVM z celé republiky množstvím potřebných věcí pro ohrožené děti.

Zaměstnanci ÚZSVM se zapojili do sbírky pro děti z Klokánků
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

„Naši zaměstnanci se dokázali spojit a společně přispěli dobré věci. Jsem ráda, že se sbírky, která vzešla od samotných zaměstnanců, zúčastnili pracovníci z mnoha regionů,“ prohlásila generální ředitelka ÚZSVM Kateřina Arajmu. „Předpokládám, že v podobných akcích budou naši zaměstnanci pokračovat i do budoucna,“ dodala Kateřina Arajmu.

Například zaměstnanci regionálního pracoviště v Plzni nashromáždili zajímavé knihy, společenské hry či oblečení. Ve sbírce se objevila i koloběžka a metr a půl vysoký jeřáb na dálkové ovládání. Z Ústředního pracoviště v Českých Budějovicích dokonce vypravili do Prahy celou dodávku, ve které kromě hygienických potřeb a oblečení nechyběly také hračky. Někteří zaměstnanci přispěli i finanční částkou, za kterou na jednotlivých pracovištích byly nakoupeny například sešity, které se dětem z Klokánků budou jistě hodit do školy. 

Vybrané věci, které nashromáždili pracovníci ÚZSVM, Ministerstva financí a Celní správy, byly rozvezeny do vybraných Klokánků v Praze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…