Změny Poštovních a obchodních podmínek České pošty s účinností od 1. 6. 2014

24.04.2014 12:33

S účinností od 1. června 2014 dochází ke změnám v následujících Poštovních a obchodních podmínkách České pošty, s.p.

Změny Poštovních a obchodních podmínek České pošty s účinností od 1. 6. 2014
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Poštovní podmínky služby EMS vnitrostátní – v podmínkách dochází ke změně limitu pro dodání zásilek EMS podaných předcházející den v Náchodě z 10:00 na 12:00 hodin a v Jaroměři z 10:00 na 14:00 hodin.

Ceník - u množstevní slevy týkající se zásilek Obyčejné psaní, Obyčejné psaní – standard, Doporučené psaní, Doporučené psaní standard, Doporučený balíček a Cenné psaní se mění výše předpokládaného ročního finančního obratu za výše uvedené zásilky, při které lze dohodou sjednat vyplacení části slevy v průběhu roku, z 100 000 000 Kč na 70 000 000 Kč.

Upraven bude ceník služby Zákaznická karta České pošty (bod VII na straně A35) - cena za vystavení karty při přestěhování a nově budou uvedeny ceny za služby spojené s vydáváním Zákaznických karet pro partnerské subjekty.

Upozornění

V částce 3 Věstníku České pošty, s.p. – Informace pro veřejnost byly avizovány úpravy podmínek a cen u služby Roznáška informačních/propagačních materiálů (RIPM) při zvolení termínu roznosu „Dodání v konkrétní pracovní den“ s platností od 1. 5. 2014. Termín spuštění této služby včetně zveřejnění nové ceny v Ceníku ČP je posunut na 1. 7. 2014.

Souhrnný přehled jednotlivých změn účinných od 1. 6. 2014 naleznete v sekci Věstníky a změny poštovních podmínek.

Aktuální poštovní podmínky naleznete v sekci Dokumenty ke stažení.  V tištěné podobě jsou informace o změnách k nahlédnutí na všech provozovnách České pošty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pošta

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…