,,Fušeřina." Schillerová se radovala z bazénu. Jurečka jí to narušil

23.08.2021 8:52 | Ze sítí

Ministryně financí za hnutí ANO Alena Schillerová si na sociálních sítích pochvalovala, že Karlovy Vary mají konečně zpět venkovní bazén. Jenže předseda lidovců a jeden z lídrů koalice Spolu Marian Jurečka ji pořádně zpražil. Nahlédněte.

,,Fušeřina." Schillerová se radovala z bazénu. Jurečka jí to narušil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda KDU-ČSL Marian Jurečka

Premiér Andrej Babiš se rád chlubí, že už jako ministr financí ve vládě tehdejšího sociálního demokrata Bohuslava Sobotky začal zachraňovat slavný karlovarský hotel Thermal. Zdůrazňuje přitom, že před ním se tomuto slavnému hotelu politici nevěnovali a nechali ho zchátrat.

V srpnu 2021 si ministryně financí za hnutí ANO Alena Schillerová začala pochvalovat, že je venkovní bazén u hotelu zase opraven a návštěvníci města si ho mohou užívat plnými doušky.

„Jsem šťastná. Karlovy Vary mají zpátky svůj venkovní bazén. Navíc s 27 stupňů teplou vřídelní vodou. A pořádně prokoukl. A ty výhledy? Prostě fantastické místo, do kterého jsem se zamilovala. Musíte zažít,“ napsala k videu uveřejněném na sociální síti Facebook, kde rozesmátá pózovala u bazénu.

„Je 22. srpna 2021 a dnešní den je svátkem pro všechny, kteří se stejně jako já nemohli dočkat otevření bazénu u hotelu Thermal, který je jednou z ikon Karlových Varů. ... A i když nám od rána pršelo, nakonec vysvitlo sluníčko a první návštěvníci bazénu byly děti z plavecké školy AQUAVIVA,“ oznámila ministryně, která si v rámci předvolební kampaně s dětmi zapózovala.

FB Aleny Schillerové

Jenže v tu chvíli se ozval jeden z lídrů koalice Spolu, to jest koalice ODS, lidovců a TOP 09, a předvedl lidem, jak je to doopravdy. Předvedl, že Schillerová ukazuje jen to, co se jí hodí.

„Fušeřina při fungování vlády, řízení této země, při vedení státní kasy a taky i při spravování státního majetku…  ty opravy a termíny za každou cenu do voleb, to ta kvalita opravdu vydrží, gratuluji Andreji Babiši a Aleno Schillerová, tomu fakt říkáte péče řádného hospodáře??!!“ rozohnil se Jurečka.

Rozzlobený Marian Jurečka


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Všude jako v Bruselu. Bodání, vraždy, popravy. „Popírají to. Nebo hůř, tvrdí, že je to dobře.“

11:30 Všude jako v Bruselu. Bodání, vraždy, popravy. „Popírají to. Nebo hůř, tvrdí, že je to dobře.“

„Původní bílé křesťanské evropské obyvatelstvo je nahrazováno migranty stále se zrychlujícím tempem,…