Bulvár předkládá radovánky zámožných: Janoušek i mladý "Topol" ve Špindlu

17.12.2012 6:52

Ve Špindlerově Mlýně začala lyžařská sezóna a bulvár má hned co fotit. O víkendu v zimním letovisku českých milionářů zaznamenal kromě několika modelek i podnikatele s vlivnými kontakty na politiku, kteří v přítmí baru domlouvali svůj byznys. Folklórem už jsou rozjaření potomci „z dobrých rodin“.

Bulvár předkládá radovánky zámožných: Janoušek i mladý "Topol" ve Špindlu
Foto: repro YouTube.com
Popisek: Romanu Janouškovi hrozí až 18 let vězení

Nejvýrazněji na sebe podle bulvárního deníku Blesk, který reportáži věnoval tři stránky včetně titulní, upozornil vnuk krále kolotočů a bývalého funkcionáře ČSSD Václava Kočky, Jan Kočka mladší. Ten podle přiložené fotodokumentace pobíhal ve sněhu pouze v trenýrkách. A v hotelu ještě ve tři hodiny s křikem honil po chodbě jakousi slečnu.

Nepřehlédnutelný byl i devatenáctiletý Tomáš Topolánek, syn bývalého předsedy vlády a nyní šéfa sdružení plynárníků. Topolánek junior se sice držel své přítelkyně, ovšem svou lásku jí vášnivě dával najevo vleže pod sjezdovkou i večer v baru.

Kromě eskapád zlaté mládeže se prý v „českém Aspenu“ pekly milionové kšefty. Přítomný byl i kontroverzní pražský podnikatel Roman Janoušek .

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajinci schovaní v ČR: „Jaké dilema? Porušují zákon, máme povinnost je vydat.“

7:31 Ukrajinci schovaní v ČR: „Jaké dilema? Porušují zákon, máme povinnost je vydat.“

Ukrajinské armádě zoufale chybějí vojáci. Uprchlíci by tak podle konzervativního komentátora Martina…