Čaputová na síti politovala Navalného. Debata se totálně zvrhla, dorazili diskutující z ČR

25.08.2020 18:59

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová na Twitteru odsoudila otravu lídra ruské opozice Alexeje Navalného. „Takové činy musejí být naprosto nepřijatelné v každé společnosti, která respektuje základní důstojnost lidských bytostí,“ napsala. To je prý důvod, proč je to akceptovatelné v Rusku, kde nikdo základní důstojnost lidských bytostí nerespektuje, alespoň podle uživatelky Holly. „Zeman je ruský agent,“ napsal Ctihodný Občan. Došlo i na básničku o Havlovi.

Čaputová na síti politovala Navalného. Debata se totálně zvrhla, dorazili diskutující z ČR
Foto: Repro ČT24
Popisek: Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová

Podle posledních informací to skutečně vypadá tak, že nejznámější ruský opozičník Alexej Navalnyj byl otráven. V berlínské nemocnici mu byly laboratorními testy v krvi zjištěny stopy po otravě, avšak konkrétní látka zatím není známá. Navalnyj je stále na jednotce intenzivní péče udržován v bezvědomí, avšak podle berlínských doktorů není ohrožen na životě. Ruští lékaři, kteří měli Navalného v péči v Omsku, zjištění německých kolegů odmítli. Informoval o tom například server České noviny.

Celý článek ZDE:

Anketa

Je Adam Vojtěch dobrý ministr zdravotnictví? (Ptáme se od 25. 8. 2020)

67%
33%
hlasovalo: 13496 lidí

K otravě ruského opozičníka se vyjádřila slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. V anglickém jazyce odsoudila otrávení Navalného a popsala, že takové činy musejí být absolutně neakceptovatelné v jakékoliv společnosti, která respektuje základní důstojnost lidských bytostí. Nakonec popřála Alexeji Navalnému sílu, aby se brzy cítil lépe.

Celý tweet prezidentky Zuzany Čaputové.

„Silně odsuzuji otravu Navalného. Takové činy musejí být naprosto nepřijatelné v každé společnosti, která respektuje základní důstojnost lidských bytostí. Přeji Alexeji sílu, aby se brzy cítil lépe.“

 

 

Uživatelka Holly popsala, proč je to akceptovatelné v Rusku, jelikož tam žádná základní důstojnost lidských bytostí není nijak respektována.

Nasranej občan poděkoval Čaputové za její slova a postoje. Prý ji vnímá a váží si ji tak, jak si dřív vážil Václava Havla. To okomentoval uživatel se jménem Konzervativec, dnes tedy pankáč. Ten o Havlovi složil básničku. „Havel byl... stihla ho smrt. Měla přijít dřív, nebyl by tu chlív. Jenže měla zpoždění, a tak platíme z prodlení.“

„Děkuji. Slovenská republika má skvělou prezidentku,“ napsal Ctihodný Občan. Prezident České republiky prý situaci nekomentoval. „Je to ruský agent,“ napsal o Zemanovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové přesouvají síly. Ukrajinci ví, že je zle. Zapleteno Bělorusko

11:03 Rusové přesouvají síly. Ukrajinci ví, že je zle. Zapleteno Bělorusko

Ukrajinské ozbrojené síly oslabuje a vyčerpává boj o oblasti na severovýchodě Ukrajiny, poblíž Chark…