Dobeš opouští LIDEM, nepohodl se s Peake

18.12.2012 18:16

Exministr dopravy Pavel Dobeš opouští stranu LIDEM. Důvodem je prý nesouhlas se směřováním strany pod vedením Karolíny Peake.

Dobeš opouští LIDEM, nepohodl se s Peake
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Dobeš

„V tuto chvíli se neztotožňuji s tím, jakým způsobem směřování strany LIDEM se má ubírat pod jejím (Peake) vedením. Není to nic osobního, není to ani nějak kontroverzní, nicméně součást debaty byla v tom, že jsme nenašli dostatečně společných bodů, které bychom chtěli hájit. V tu chvíli jsem se dohodl s ní, že obešlu předsednictvo dopisem, kde podám rezignaci na člena strany LIDEM,“ prohlásil pro Čro Raodiožurnál.

Odchod ze strany prý naznačoval už delší dobu. Dnes má údajně v plánu seznámit se svým rozhodnutím i předsednictvo liberálních demokratů. Dodal, že v budoucnu by rád byl nestraníkem. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Chudí, staří, nevzdělaní? Útok na odpůrce EU zničen pár větami

10:21 Chudí, staří, nevzdělaní? Útok na odpůrce EU zničen pár větami

Staří, v ekonomických problémech, nevzdělaní. Takoví jsou dle společného projektu agentury STEM a Če…