Doma se z něj stal boháč, protože vraždil lidi. Seznamte se s „chudákem“ pákistánským migrantem

26.10.2017 7:14

Ačkoli tento fakt příznivci liberální přistěhovalecké politiky popírají, do Evropy se často dostávají v rámci uprchlické vlny také teroristé a uprchlíci před zákonem, kteří ve svých zemích porušovali zákony Jeden z nich byl nyní chycen v Maďarsku.

Doma se z něj stal boháč, protože vraždil lidi. Seznamte se s „chudákem“ pákistánským migrantem
Foto: Jan Rychetský
Popisek: O nabíjení mobilů u jedné z restaurací je obrovský zájem

Jak uvádí rakouský deník Kronen Zeitung, policii se podařilo náhodou zajistit pětatřicetiletého pákistánského sériového vraha Atifa Z., který je přezdíván „řezník z Pákistánu“. Ve své rodné zemi měl úkladným způsobem zavraždit nejméně sedmdesát obětí. Jako nájemný vrah dokázal nashromáždit obrovské bohatství a dlouhé roky unikal spravedlnosti. Když už byla jeho pozice neudržitená, opustil Pákistán a zapojil se do byznysu s pašováním uprchlíků.

Za peníze pomáhal migrantům dopravit se do Rakouska a Německa, kam se dostávali přes dnes již uzavřenou balkánskou trasu. Poté, co po něm bylo vyhlášeno mezinárodní pátrání, se pákistánský zločinec přesunul do Maďarska a vmísil se mezi ostatní ilegální migranty. V minulých dnech byl zatčen na maďarské dálnici poblíž města Bóly společně s dalšími dvaačtyřiceti migranty. „Tento případ ukazuje důležitost mezinárodní spolupráce,“ okomentoval úspěšný zásah ministr vnitra Rakouska Wolfgang Sobotka.

Zatčení masového vraha z Pákistánu však není ojedinělým potvrzením, že společně s migranty do Evropy přicházejí pouze ti potřební, kterým je nutné poskytnout pomoc. Dalším takovým „výtečníkem“ je také afghánský mladík, který loni na podzim znásilnil a zavraždil německou studentku medicíny. Jeho případ právě v těchto týdnech řeší soud a v průběhu vyšetřování se ukázalo, že porušován zákona se dopustil v minulosti již několikrát.

Ještě doma v Afghánistánu měl znásilnit malého chlapce a v Řecku byl odsouzen za shození ženy z útesu do moře na deset let do vězení. Na rozdíl od pákistánského nájemného vraha však v tomto případě mezinárodní spolupráce nezafungovala a když se po prominutí většiny trestu afghánský násilník přesunul do Německa, úřady se o jeho minulosti žádné informace od svých řeckých protějšků nedozvěděly.

Něco podobného platí i v případě ghanského násilníka, který letos v dubnu s mačetou v ruce přepadl studentku a jejího přítele v přírodním parku Siegaue u Bonnu, kde mladý pár tábořil. Ghanský migrant je oloupil a poté mladou ženu pod pohrůžkou zabití znásilnil. Minulý týden byl nepravomocně odsouzen k jednácti letům vězení. V průběhu vyšetřování se ukázalo, že muž doma v Ghaně zavraždil svého švagra a to byl také důvod, proč uprchl ze země.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…