Drahoš tleská nad výsledky eurovoleb: Babiš se dá porazit! Je potřeba...

27.05.2019 16:15

Neúspěšný prezidentský kandidát a současný senátor Jiří Drahoš se vyjádřil k volbám do Evropského parlamentu. Našel na nich jeden fakt, z něhož není příliš nadšený, ale také druhý, který ho prý naplňuje optimismem.

Drahoš tleská nad výsledky eurovoleb: Babiš se dá porazit! Je potřeba...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Drahoš

Senátor Jiří Drahoš dokázal najít na skončených volbách do Evropského parlamentu jednu pozitivní věc, ale také jednu věc ne právě povzbuzující. Vyslovil navíc jedno přání.

Drahoš nemá příliš radost z volební účasti, která nedosáhla ani 29 procent. Nad tím prý nelze jásat. Drahoš však považuje za pozitivní, že demokratické opoziční strany, které na EU nehledí jako na největší zlo, získaly víc hlasů než ANO Andreje Babiše. To dokazuje, že se Babiš dá porazit a neválcuje českou politickou scénu, jak se to může občas zdát.

Drahoš proto doufá, že představitelé opozičních stran překonají své vzájemné neshody a v budoucnu potáhnou proti Babišovi za jeden provaz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Toto není pokus o přepisování dějin...“ Oslavy osvobození. Bez ruské vlajky i hymny

10:13 „Toto není pokus o přepisování dějin...“ Oslavy osvobození. Bez ruské vlajky i hymny

Několik tisíc lidí se zúčastnilo pietního aktu a následného doprovodného programu v Muzeu na demarka…