Drsná slova Klausova trenéra: Důchodci se u "šmejdů" nažrali, opili a nakonec kradli

23.05.2013 19:35

Výživový poradce a trenér Vít Chaloupka se zastal pořadatelů předváděcích akcí, na které upozorňuje nedávný dokument Šmejdi. Podle něj se senioři na podobných akcích i opijí, přitom film ukazuje situace, kdy jim je násilím vnucováno drahé zboží.

Drsná slova Klausova trenéra: Důchodci se u "šmejdů" nažrali, opili a nakonec kradli
Foto: Repro Foto: ČT
Popisek: Zástupce firmy Beck Josef Bárta v pořadu ČT Michaely Jílkové Máte slovo

„Bylo to o historkách před kamerou a za kamerou. Důchodce přivezl autobus z místa, kde se to předvádělo, před mělnickou halu. A byla sranda a pohoda. Vidím to jinak, než jak se to prezentuje. Vrhli se tam na žrádlo. Viděl jsem, jak tam kradli kuřata, strkali si je do kabelek. Odmontovávali žárovky na záchodě, u toho jsem také byl. Tekuté mýdlo si odčerpávali do skleniček,“ popisuje pro bulvární server Super.cz Vít Chaloupka.

Sám působí jako trenér a výživový poradce exprezidenta Václava Klause nebo zpěvačky Lucie Bílé. „Je to zkrátka určitá sociální skupina, která jezdí na podobné levné zájezdy. Jsou to programoví turisté. Za 99 korun dostanou snídani, oběd i večeři, tehdy dostali i dárek a představení. Jasně, že se to i tak pořadateli vyplatilo, měl to spočítané, ale ti důchodci taky,“ dodává na adresu „šmejdů“.

Chaloupka dříve působil jako kulturista, nyní je trenérem a dietologem mnoha známých osobností. Zároveň ale podle bulváru dlouhodobě spolupracuje s firmou, která kvůli těmto praktikám patří mezi nejčastěji pokutované. Otázka je, zda dokument Šmejdi neohrožuje jeho příjmy.

„Byli perfektně nažraní, mlaskali, mohli se napít, jak chtěli, a já jim měl vyprávět o dietě. Byli spokojení, zpívali si, rušili mě, štěbetali tam, opilí byli… Pro ně to bylo pozitivní. Kdo chce být okraden, ten okraden je, kdo nechce, tak není. Nikdy jsem nebyl u toho, jestli je mluvčí bili lešenářskou tyčí, ale ty mluvčí znám, scházíme se na vánočních večírcích,“ uzavírá Chaloupka.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

14:47 Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

Studentská pečeť za 104,90? Je to pravda. Tolik už stojí čokoláda, která ještě loni byla pod stovku.…