Dusno u šéfa ČSSD pokračuje. Jde prý o mediální lež

11.02.2013 18:02

Sociální demokracie se ozvala ParlamentnímListům.cz kvůli článku o dusné atmosféře ve straně způsobené návštěvami vedoucích funkcionářů u nového prezidenta Miloše Zemana. Redakce má informace ověřeny ze dvou nezávislých důvěryhodných zdrojů z ČSSD, které si nepřály uvést své jméno.

Dusno u šéfa ČSSD pokračuje. Jde prý o mediální lež
Foto: ČSSD
Popisek: ČSSD zahájila předvolební kampaň pro krajské a senátní volby 2012 jízdou vlakem

Konflikt v ČSSD měl způsobit fakt, že Zeman si na schůzku po svém zvolení nejprve pozval jiné členy sociální demokracie, kteří jsou mu blíže, než předseda Bohuslav Sobotka. Lídr ČSSD měl být pořadím pozvaných rozladěn. To ale nyní největší opoziční strana popírá.

Celý článek čtěte ZDE.

„Jde o mediální lež. Má jít o údajné výroky dvou zdrojů, které však nejsou jmenovány, a pokud existují, jsou jejich výroky zcela nepravdivé a zavádějící. Proto zároveň žádám o zveřejnění těchto nepravdivých zdrojů. Domnívám se, že případné ponechání textu mezi ostatními zprávami by odporovalo běžným etickým principům novinářské práce a text je spojen se zřejmým úmyslem záměrně poškozovat stranu a její vedení,“ napsal ParlamentnímListům.cz vedoucí sekce PR a marketingu ČSSD Vítězslav Kulich.

ČSSD také bagatelizuje Sobotkovo rozladění, že byl k Zemanovi pozván tak pozdě. „Skutečnost, že několik členů sociální demokracie navštívilo nově zvoleného prezidenta totiž nevnímáme jako problém, jediná návštěva s mandátem jednat za sociální demokracii byla samozřejmě pouze návštěva předsedy strany pana Bohuslava Sobotky,“ stojí v prohlášení.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To snad není možné... Klaus čekal před studiem a poslouchal Rakušana. Musel se držet

14:44 To snad není možné... Klaus čekal před studiem a poslouchal Rakušana. Musel se držet

Exprezident Václav Klaus se v Partii na CNN Prima News vyjádřil k 20. výročí vstupu Česka do Evropsk…