FOTO Ano, jste blbí. Někdo si udělal srandu z Andreje Babiše

05.08.2013 12:18

Známý podnikatel a majitel zemědělského koncernu Agrofert Andrej Babiš se rozhodl naplno vstoupit do politiky. Se svým hnutím ANO rozjel předvolební kampaň. Sotva je viditelná první snaha zaujmout voliče v podobě billboardů, na kterých Babiš představuje tváře svého politického hnutí, už se objevil neznámý vtipálek, který vytvořil parodii a šíří ji po internetu.

FOTO Ano, jste blbí. Někdo si udělal srandu z Andreje Babiše
Foto: Facebook.com
Popisek: Antikampaň proti reklamě hnutí ANO Andreje Babiše

Andrej Babiš se do svého hnutí ANO, se kterým hodlá prorazit ve volbách do sněmovny, snaží přitáhnout známé osobnosti, které by zase přilákaly voliče. Sotva se mu to začalo dařit, už si z něj někdo dělá legraci.

Babiš se rozhodl nové tváře svého politického hnutí představit na venkovních billboardech. Na těch můžeme vidět slavná jména jako je herec Martin Stropnický, pedagog a profesor informatiky Jiří Zlatuška nebo spisovatel, novinář a politický komentátor známý především z deníku MF Dnes Martin Komárek.

Nežádoucí antireklama

Ti všichni se usmívají společně s Babišem z velkoformátových plakátů. Toho se ovšem hned ujala lidová tvořivost a neznámý šprýmař vytvořil antireklamu, kde místo vyladěných portrétů osobností na voliče shlíží společně dva ve skutečnosti nesmiřitelní rivalové Babiš a předseda Věcí veřejných Vít Bárta.

Vedle fotografie obou mužů pak stojí nápis "Co se povedlo jednou, povede se zas!". Vtipálek přetvořil také logo hnutí ANO, které namísto originálního hesla "Ano, bude líp" hlásá poněkud vulgární slogan "Ano, jste blbí".

Neznámý autor tohoto výtvoru už svou antikampaň vyvěsil na internet, kde se nyní volně šíří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…