Hlas z LN sestřelil Falbra: Dlouholetý komunista se probral k životu

14.03.2014 15:50

Europoslanec Richard Falbr (ČSSD) se náhle objevil na tiskové konferenci a dal voličům vědět, že existuje. To na serveru Lidovky.cz ocenil novinář Martin Zvěřina. Poukázal na to, že dosavadní práce Falbra není nikde vidět. Zároveň navrhl, aby strana podobné kandidáty nadále před voliči ukrývala.

Hlas z LN sestřelil Falbra: Dlouholetý komunista se probral k životu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Richard Falbr

Falbrovi ale hrozí, že ztratí zdroj příjmů na dalších pět let. A tak se i on vybičoval k aktivitě. Na tiskové konferenci kritizoval konkurenty a uvedl výčet toho, „co nejde“.

Musíme zvolit Falbra. Má přece nejlepší program

ČSSD má podle Falbra nejlepší program, a proto volby hodlá vyhrát. „Pan Falbr to nám voličům vysvětlil asi nejlépe, jak uměl, a my ho teď `musíme` zvolit. Inu – nic jiného nám nezbývá, když už má ten nejlepší program,“ rýpl si Zvěřina a dodal, že se snad ve Falbrovi probral k životu dlouholetý komunista.

O víkendu podniknou sociální demokraté vnitrostranické referendum s cílem posílit pozici strany na politické mapě České republiky. Zvěřina navrhl, že by v prvé řadě měli zvážit, zda kandidáty typu Richarda Falbra raději neschovávat před veřejností. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

17:01 Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

POHLED IVANA HOFFMANA Sprnová olympiáda v Paříži se Emmanuelu Macronovi zdá vhodnou příležitostí, ab…