Janouškovy zdravotní trable nekončí. Teď nemůže číst spis kvůli úrazu

11.02.2013 18:46

Roman Janoušek leží od minulého týdne v nemocnici kvůli úrazu. Informoval o tom jeho advokát Vít Široký. Lobbista se tak zatím nemůže seznámit se spisem, který se týká jeho dopravní nehody z loňského března.

Janouškovy zdravotní trable nekončí. Teď nemůže číst spis kvůli úrazu
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek odchází od výslechu, jehož pro opilost nebyl schopen

"Klient má zdravotní potíže a je hospitalizován, tak si myslím, že to bude nejspíš příští týden. Já už jsem tam (policii) dneska posílal omluvu," uvedl advokát Vít Široký. Zatím tedy lobbista nemá na čtení spisu čas.

Co konkrétně se Romanu Janoškovi stalo, to jeho právník nechtěl říci. Stejně tak neuvedl ani dobu, kdy měl úraz utrpět. Z nemocnice by ho prý měli pustit tento týden, na jeho konci by se tak teoreticky již mohl seznámit se svým spisem.

Janoušek byl totiž donedávna viněn státním zastupitelstvím z úmyslného těžkého ublížení na zdraví, když v březnu srazil autem ženu a naměřili mu 2,2 promile alkoholu. Od ledna mu však byla právní klasifikace zpřísněna na pokus o vraždu.

Janoušek se už jednou omluvil policii ze studování svého spisu – minulé pondělí jeho advokát popisoval, že má chřipku. Bulvární deník Blesk pak ale Janouška „nachytal“, jak odjížděl svou limuzínou do centra Prahy. Na nemoc podle fotografií nevypadal.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Toto není pokus o přepisování dějin...“ Oslavy osvobození. Bez ruské vlajky i hymny

10:13 „Toto není pokus o přepisování dějin...“ Oslavy osvobození. Bez ruské vlajky i hymny

Několik tisíc lidí se zúčastnilo pietního aktu a následného doprovodného programu v Muzeu na demarka…