Jasné slovo z ODS. Přečtěte si rezoluci strany na podporu amerického konvoje

28.03.2015 18:37

Republikový sněm ODS přijal usnesení ke konvoji USA, v němž se v podstatě praví: Kdo není s námi, je proti nám. Strana doslova hlásí - jsme proti všem odpůrcům konvoje. Vyjadřuje se také k zavedení elektronické evidence tržeb, dává úkol svým europoslancům a pár slov padlo i na adresu povinných odvodů pro zaměstnavatele.

Jasné slovo z ODS. Přečtěte si rezoluci strany na podporu amerického konvoje
Foto: red
Popisek: Logo ODS

„Jsme členskou zemí NATO. Průjezd vojenského konvoje USA přes ČR je pro ODS naprostou samozřejmostí. Vítáme jej jako symbolické vyjádření akceschopnosti a spojenecké jednoty. Pevně stojíme proti všem, kteří jej zpochybňují nebo kritizují. Staví tak jen Českou republiku do pozice nespolehlivých a podivných spojenců. Dělají ostudu. Odmítáme zpochybňování naší západní orientace, oslavování Ruska a povzbuzování nenávisti vůči našim spojencům. Patříme na západ, ne do sféry vlivu Ruska a nesvobody. Budeme svou pozici pevně hájit," konstatují občanští demokraté.

Celá zpráva ZDE

ODS také jasně říká, že odmítá zavedení elektronické evidence tržeb, neboť jde toliko o krok levicově populistické vlády, který zatěžuje živnostníky. Pokud se ODS dostane k moci, elektronickou evidenci tržeb prý zruší. Strana také volá po zrušení daně z nabytí nemovitých věcí. Občanští demokraté prý také podpoří snížení odvodů sociálního a zdravotního pojištění od zaměstnavatelů. To by mělo pomoci snížení nákladů práce a tím také vyšší zaměstnanosti.

Nakonec občanští demokraté vyzývají své europoslance, aby protestovali proti německé minimální mzdě v sektorech, ve kterých by se měla týkat i českých zaměstnanců. Je prý diskriminační a omezuje prý základní svobody EU.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…