Josef Dobeš se vrátil na ministerstvo školství

05.04.2012 8:13

Exministr školství Josef Dobeš (VV) je zpátky na ministerstvu. Stal se poradcem svého bývalého náměstka Ladislava Němce, který po něm na přechodnou dobu převzal vedení resortu. Napsal server iDnes.cz.

Josef Dobeš se vrátil na ministerstvo školství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Josef Dobeš

Němec oznámil Dobešův návrat během porady vedení. Bývalý ministr školství má Němcovi radit v oblastech, které nepatřily do jeho původní kompetence. Jedná se o oblasti vysokých škol, fondů, sportu a chodu úřadu.

"Pan Němec mě požádal, abych mu po dobu, než přijde nový ministr, pomáhal," vysvětlil Dobeš serveru iDnes.cz. Do úřadu se Dobeš vrátil už 2. dubna, přestože z něj krátce předtím odešel kvůli nesouhlasu se škrty, které by dopadly na učitelské platy.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Učitelka Bednářová osvobozena. Kráva, vzkazuje soudkyni Džamila Stehlíková

16:02 Učitelka Bednářová osvobozena. Kráva, vzkazuje soudkyni Džamila Stehlíková

Pražská učitelka Martina Bednářová vyvázne bez trestu. Čelila přitom obžalobě z popírání ruských vál…