Kalousek předvedl show s lahví. A pak si řekl, že zvedne tlak náckům a bolševikům. Přidala se i Mirka Němcová

12.08.2020 23:01

Předseda klubu poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek se dnes na facebooku pochlubil, že měl tu čest pokřtit novou knihu českého politologa a signatáře Charty 77 Bohumila Doležala. K této příležitosti byla přizvána také poslankyně Miroslava Němcová (ODS). A pak se společně...

Kalousek předvedl show s lahví. A pak si řekl, že zvedne tlak náckům a bolševikům. Přidala se i Mirka Němcová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

„V zemi babišismu a buranokracie“, to je název nové knihy českého politologa a signatáře Charty 77 Bohumila Doležala. V ní publicista prostřednictvím svých článků mapuje sedmileté období od nástupu „nových pořádků“ v roce 2013, tedy zejména důsledky prezidentství Miloše Zemana a mocenského vzestupu Andreje Babiše. 

Kalouskovi se kniha podle jeho slov libí a na svém facebooku láká veřejnost k jejímu přečtení: „Měl jsem dnes tu čest knihu pokřtít a vřele ji všem doporučuji k přečtení,“ připsal k fotografii, na níž na Doležalovu knihu lije z lahve šampaňské.

Po chvíli Kalousek přidal další foto. Akce se totiž zúčastnila i Miroslava Němcová, s níž se společně s Doležalem neváhali zvěčnit.

„Napadlo nás, že by tahle fotka mohla zvednout tlak všem bolševikům a všem náckům ve všech politických stranách, tak jsme se spolu vyfotili. Osobnosti, které hluboce ctím: Mirka Němcová a Bohumil Doležal,“ prohlásil Kalousek k té fotce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…