Maže si bezdomovec hov*o na chleba a jde kolem Andrej Babiš... Nahlédli jsme do zákrut internetu, kam šéf ANO nechodí

21.06.2016 10:12

Chcete jíst výrobky, které nevyrobí firmy ministra financí a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše? Není nic jednoduššího než si stáhnout protibabišovskou aplikaci. Aplikace Bez Andreje je nyní i v mobilních telefonech s operačním systémem Android, od počátku je dostupná iPhonům.

Maže si bezdomovec hov*o na chleba a jde kolem Andrej Babiš... Nahlédli jsme do zákrut internetu, kam šéf ANO nechodí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Anketa

Na čí stranu se přikláníte v současném policejním sporu?

hlasovalo: 12710 lidí

Mobilní aplikace je stále populárnější. Stačí naskenovat čárový kód výrobku a hned se dozvíte, zda zboží pochází z holdingu Agrofert, nebo ne. V případě, že je vyrobena holdingem Babiše, objeví se výstražný červený trojúhelník s obličejem ministra financí a s nápisem Andrejovo. V případě, že výrobek Agrofert nevyrobil, ukáže se zelená fajfka s nápisem Bez Andreje. 

Lidé dokonce na facebookových stránkách Bez Andreje nebo Nový bojkot Babišových výrobků sdílejí fotografie již zjištěných výrobků pocházejících z Babišova holdingu. „Zatraceně. Pikao taky. Ach jo,“ napsal například Tomáš Folprecht. 

Původním zájmem tvůrce Martina Vytrhlíka přitom bylo vytvořit aplikaci jen pro sebe a své přátele. „Chtěl jsem tím vyjádřit nespokojenost se střetem zájmů pana Babiše,“ řekl serveru Echo24.cz den po její premiéře, kdy si aplikaci stáhlo více než devět tisíc uživatelů.

Facebooková stránka Nový bojkot Babišových výrobků soustředí i humorné obrázky či vtipy. Jedním z nich je například ten, jak si bezdomovec v USA maže na chleba hovno. „Jde kolem Obama a říká: ‚Panebože, tady máš 100 dolarů a běž se najíst, snad na tom nejsme tak špatně.‘ Bezdomovec v Rusku stejně tak, ale jde kolem Putin a říká: ‚To není možný, tady máš stravenky na celej měsíc a jdi se najíst, tak špatně na tom nejsme!‘ Český bezdomovec sedí, taky maže a kolem jde Babiš. Podívá se zblízka a říká: ‚Ty vole, takovou vrstvu? Mysli taky na zejtra,“ zní vtip.

K vidění je zde také obrázek, na němž stojí Andrej Babiš a hejno slepic. „Agrofert svolal valnou hromadu ANO,“ zní u obrázku. Babiš zde říká: „Sám budu vládnouť.“ Slepice odvětí: „Ano, šéfe.“

Nechybí ani vtip se slovenským expremiérem Vladimírem Mečiarem, který říká: „Rozdělením Československa zabráníme Klausovi v rozkradení Slovenska a Česko nám pak Babiš koupí.“

Jeden z uživatelů připojil také vzkaz ministru financí, který spatřil na jedné z veterinárních klinik.

A nechybí ani vtipný rozhovor mezi ministrem financí a premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD), který reflektuje výsledky průzkumu serveru Týden.cz. Ten poukázal na to, že by lidé chtěli Babiše premiérem. „Tak to vidíš, kdybys nebyl tak blbej, tak si to mohl být ty,“ říká Babiš Sobotkovi. „Až na mě Bakala přepíše OKD, tak to budu já,“ reaguje Sobotka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…