Mikuláš Minář udeřil: Dnes u Soukupa lidem všechno vysvětlím! Nejen o vládě

13.05.2020 19:25

Představitel spolku Milion chvilek Mikuláš Minář bude jedním z hostů pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, který TV Barrandov odvysílá dnes, ve středu 13. května od 20:50 hod. Na svém facebookovém účtu spolek uvedl, proč Minář pozvání přijal – příležitost změnit pohled diváků, kteří od TV Barrandov dosud dostávali „zkreslený a účelový“ obrázek spolku a jeho aktivit. Debaty se zúčastní i poslanec Patrik Nacher (ANO), hudebník Michael Kocáb a poslanec Václav Klaus ml. (Trikolóra).

Mikuláš Minář udeřil: Dnes u Soukupa lidem všechno vysvětlím! Nejen o vládě
Foto: Repro YouTube Neurazitelny.cz
Popisek: Mikuláš Minář

Anketa

Byl by šéf ODS Petr Fiala dobrým premiérem?

3%
97%
hlasovalo: 33538 lidí
„Protože chceme dostat náš pohled na věc mezi co nejvíce lidí. Nechceme se spokojit s ‚přesvědčováním přesvědčených‘, ale naopak vítáme diskusi i s názorovými oponenty,“ objasnila iniciativa v samém úvodu svůj záměr, proč Minář přijal výzvu v podobě debaty v jednom z pořadů ředitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa.

Spolek Milion chvilek to podle svého vyjádření vnímá především jako příležitost, „jak nahlas upozornit na mrhání našimi penězi a neuvěřitelnou snahu vlády během tří dnů naprosto vykuchat pravidla pro zadávání veřejných zakázek ve zrychleném režimu“.

„Vystoupení v pořadu Jaromíra Soukupa je příležitostí promluvit k divákům TV Barrandov, kteří zatím dostávali velmi zkreslený a účelový obrázek naší iniciativy a našich aktivit. Přímou účastí může Mikuláš uvést mnoho věcí na pravou míru. Což bude těžké. Tak držte dnes ve 20:50 palce,“ dodali aktivisté Milionu chvilek pro demokracii na závěr.

Dalšími hosty, s nimiž se Mikuláš Minář utká v debatě, budou poslanec Patrik Nacher (ANO), hudebník Michael Kocáb a poslanec Václav Klaus ml. (Trikolóra).

Jaromír Soukup se Minářovi – a aktivitám Milionu chvilek pro demokracii v loňských protivládních demonstracích – věnoval často i v dříve vysílaném pořadu Týden s prezidentem.

Prezident Miloš Zeman Mináře kritizoval, že je to „zběhlý student“, který by měl raději dokončit studia a až potom se popř. stát vůdcem nějaké politické strany.

Soukup často přemítal o tom, že Minář je pouhou loutkou, kterou někdo vodí. Narážel například na to, že demonstrace otevřeně podporují například strany ODS a KDU-ČSL.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…