Nacher nebude spolupracovat s Radmilou Kleslovou. Z reakcí lidí má pocit, jak kdyby šlo o dvojnásobného vraha

13.10.2018 13:41

Minulý týden poslanec hnutí ANO Patrik Nacher zazářil v pražských komunálních volbách. Získal přes 63 tisíc preferenčních hlasů a stal se nejúspěšnějším zastupitelem hnutí ANO v Praze. O pár dní později na sebe upoutal pozornost znovu, když oznámil, že mu při práci poslance bude pomáhat bývalá místopředsedkyně ANO Radmila Kleslová. V pátek Nacher tuto spolupráci opět ukončil. A přidal jednu poznámku.

Nacher nebude spolupracovat s Radmilou Kleslovou. Z reakcí  lidí má pocit, jak kdyby šlo o dvojnásobného vraha
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

Poslanec hnutí ANO Patrik Nacher mohl být lídrem hnutí ANO v Praze v komunálních volbách. Kolegové mu dali důvěru. Ale místní organizace ANO míní, Andrej Babiš mění. Místo Nachera se lídrem ANO v Praze stal Petr Stuchlík. Nacher se stal v Praze dvojkou. A nadále zůstal poslancem.

Teď na sebe upoutal pozornost podruhé. V úterý oznámil, že se jeho asistentkou stane dlouholetá sociální demokratka a později místopředsedkyně hnutí ANO Radmila Kleslová. Nacherovo rozhodnutí vyvolalo mezi kolegy a v části veřejnosti nelibost. Nachera však překvapilo, jak velká ona nelibost je.

„Nejspíš jsem udělal politickou chybu, ale lidsky si za svým rozhodnutím stojím. Tak ostré reakce mě ale opravdu překvapily. Připadám si, jako bych měl za asistenta dvojnásobného vraha,“ konstatoval poslanec, který chtěl Kleslové platit 1000 korun měsíčně. Informoval o tom deník Právo.

Kleslová měla Nacherovi pomáhat s legislativou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…