Nový ministr vnitra obvinil hradního poradce Nejedlého. Šíří o něm prý lži

06.12.2017 19:02

Pravděpodobný budoucí ministr vnitra Lubomír Metnar zaútočil na poradce Miloše Zemana Martina Nejedlého. V rozhovoru pro server Lidovky.cz budoucí člen kabinetu říká, že Nejedlý lže. V čem?

Nový ministr vnitra obvinil hradního poradce Nejedlého. Šíří o něm prý lži
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Nejedlý

Novinářka Sabina Slonková sepsala pro server Neovlivní.cz text, ve kterém napsala, že vláda Andreje Babiše bude ve skutečnosti vládou Andreje Babiše a Miloše Zemana, protože někteří ministři z Babišovy vlády jsou napojení na Stranu práv občanů Miloše Zemana. Takovým člověkem prý je i budoucí ministr vnitra Lubomír Metnar.

Metnar měl prý v minulosti na starosti shánění sponzorů pro Stranu práv občanů v Moravskoslezském kraji. Prezidentův poradce Martin Nejedlý, místopředseda SPO, potvrdil, že Metnar v SPO působil, ale podle svých slov už si přesně nepamatuje, v jaké roli to bylo.

Budoucí šéf resortu vnitra Nejedlého slova důrazně odmítl. „Je to nějaká hra zaměřená na mou dehonestaci. Nikdy jsem v SPOZ nepůsobil, nikdy jsem žádnou činnost pro tuto stranu nevyvíjel. Nevím, kdo v ní působí. Kromě veřejných vystoupení nijak blíže neznám ani pana prezidenta Zemana, ani lidi kolem něho,“ ohradil se budoucí ministr.

Celý článek naleznete zde.

Slovní ránu od něj dostala i samotná Sabina Slonková. „Je to totální lež. Nikdo mi z daného serveru Neovlivní.cz ani nezavolal, aby se mě zeptal,“ dodal Metnar.

Současný předseda SPO a senátor Jan Veleba tvrdí, že neví nic o tom, že by Metnar pracoval pro SPO, alespoň ne v době, po kterou on působí v pozici předsedy SPO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…