Okamura vydělával na uprchlících, udeřil analytik Shanaáh. A popsal jak

03.07.2015 20:05

Analytik Šádí Shanaáh, který kandidoval za zelené do europarlamentu, se znovu vyjádřil k uprchlíkům. Razantně odmítl argument, že by neziskové organizace bohatly na pomoci uprchlíkům. To je naprosto scestná myšlenka. A ještě horší je, že ji šíří Tomio Okamura, jehož strana dostala miliony od daňových poplatníků, než ji opustil. Vydělával je i v době, kdy rozjížděl protiimigrantskou kampaň.

Okamura vydělával na uprchlících, udeřil analytik Shanaáh. A popsal jak
Foto: shanaah.eu
Popisek: Šádí Shanaáh

Shanaáh poslal na sociální síti Facebook vzkaz všem, kteří si myslí, že neziskové organizace tyjí z byznysu s uprchlíky. Jsou to prý zhovadilosti, které navíc šíří Okamura.

„Koukám, že se po Internetově zase nějak ‚samo‘ šíří idiotský argument o uprchlickém byznysu. Nejenže jsou uváděná čísla údajných ‚zisků‘ neziskovek z uprchlíků úplné zhovadilosti, ale ještě tyhle blbosti šíří Okamura, který (když pominu ironii jeho původu) vytuneloval peníze utržené od veřejnosti jeho stranou ‚vydělaných‘ právě na protiimigrantské kampani,“ připomíná autor.

Okamura prý navíc není sám. V České republice se na tomto tématu přiživují i jiní lidé, kteří se chtějí zviditelnit nebo si léčit vlastní mindráky. Na strachu z uprchlíků prý vydělávají i lidé na Slovensku a v Maďarsku, což Shanaáh považuje za humanismus nejhrubšího zrna.

Analytik Shanaáh napsal:

Koukám, že se po Internetově zase nějak „samo“ šíří idiotský argument o uprchlickém byznysu. Nejenže jsou uváděná čísla údajných „zisků“ neziskovek z uprchlíků úplné zhovadilosti, ale ještě tyhle blbosti šíří Okamura, který (když pominu ironii jeho původu) vytuneloval peníze utržené od veřejnosti jeho stranou „vydělaných“ právě na protiimigrantské kampani. Spousta dalších lidí si na rozdmychávání vášní proti uprchlíkům a migrantům dělá kariéru, popřípadě ukájí vlastní mindráky. Na Slovensku, zdá se, financuje alianci nácků a protimuslimských aktivistů člověk napojený na Fica, v nějakém zvraceném „Fico-přichází-aby-spasil-Slovensko-před-extremismem“ politickém marketingu. V Maďarsku nemlich to samé (tam za Orbánovou kampaní proti imigrantům stojí také zkušený politický PRista). Hyenismus nejpokleslejší úrovně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…