Ostrý vzkaz ČSSD z Babišova klubu: S ničemným partnerem je potřeba se rozejít, i když hystericky brečí

08.04.2014 17:36

Poslanec hnutí ANO Martin Komárek na svém profilu na sociální síti zareagoval na současné spory hnutí ANO Andreje Babiše s politiky koaliční ČSSD krátkým, poněkud záhadně formulovaným příspěvkem.

Ostrý vzkaz ČSSD z Babišova klubu: S ničemným partnerem je potřeba se rozejít, i když hystericky brečí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec za hnutí ANO Martin Komárek

Možná jste měl někdo ničemného partnera (partnerku). Ať se dohodnete, že jdete do kina, vyvedete děti na pouť, končí to jednoznačně. Vy se snažíte splnit svou část úkolu, protože jste to slíbil(a). Ničemný partner vymýšlí, jak to potajmu překazit. Nakonec vyvolá plačtivou scénu, sebe označí za bitou oběť, vás za agresora nebo moulu,” píše Komárek.

Podle něj ale nejhorší je, že se takový ničemný partner nechce rozejít. „Chce vás až do mrtě využívat a zneužívat. Osobně radím: Odejít, odejít, odejít! Ano, tohle píšu o současné politice.”

Jedná se o první ostřejší reakci z hnutí ANO. Doposud se útoky objevovaly spíše ze strany ČSSD, Babišovi lidé zaujímali spíše klidnější stanovisko. Spory mezi koaličními stranami v posledních dnech eskalovaly především kvůli sporům o postoj státu k hrozícímu uzavření dolu Paskov těžařskou firmou OKD.

Reakce na tento příspěvek jsou na Komárkově facebookovém profilu rozporné. Někdo míní, že ANO nemá možnost jít do koalice s jiným partnerem, než je ČSSD. Jiný zase naznačuje, že by bylo vhodné vyvolat předčasné volby, po nichž by si ANO mohlo diktovat své podmínky.

Diskutér Michal Šmerda si Komárkův příspěvek vyložil zase jinak: „Tak tohle byl nečekaně otevřený popis jednání pana Babiše. Smekám, měl by to slýchat častěji,“ napsal a doplnil: „Je mi sympatické, že se MK nebojí na rovinu pojmenovat fakt, že Babiš opravdu trochu lavíruje nad tím, co ještě včera podporoval a smlouvy u něj platí, jen dokud se mu líbí a brečí, že nevěděl o čem hlasuje... (poplatky).“

Co přesně napsal Martin Komárek na Facebook:

Možná jste měl někdo ničemného partnera (partnerku). Ať se dohodnete, že jdete do kina, do postele, opravíte sifon, vyvedete děti na pouť, končí to jednoznačně. Vy se snažíte splnit svou část úkolu, protože jste to slíbil (a). Ničemný partner vymýšlí, jak to potajmu překazit. Nakonec vyvolá plačtivou scénu, sebe označí za bitou oběť, vás za agresora nebo moulu. Nejhorší ale je, že se s vámi nechce rozejít, chce vás až do mrtě využívat a zneužívat. Osobně radím: Odejít, odejít, odejít!
Ano, tohle píšu o současné politice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

20:45 „Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

Neziskovka Člověk v tísni oznámila, že otevřela humanitární sbírku SOS Gaza pro psychologickou pomoc…