Podle Škromacha je Huml blbec. Ten to okomentoval čtenářům

13.07.2014 19:06

Poslanec Stanislav Huml zkritizoval, že vítězka Wimbledonu Petra Kvitová si nechala vyměnit českou adresu za monackou, aby ušetřila na daních. Navrhl dokonce, aby jí bylo kvůli tomu odebráno české občanství. Nyní odpověděl na otázku čtenáře ParlamentníchListů.cz, který naráží na komentář Humlova stranického kolegy Zdeňka Škromacha.

Podle Škromacha je Huml blbec. Ten to okomentoval čtenářům
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

„Je to blbec, co na to říct více,“ řekl o svém kolegovi pro Lidovky.cz Zdeněk Škromach. Nebyl sám, i další politici zkritizovali slova Stanislava Humla, kterému vadí, že tenistka Petra Kvitová nechce odvádět tak vysoké daně, a tak si „přesunula“ adresu do Monaka.

Na právě Škromachův komentář se Humla zeptal i čtenář ParlamentníchListů.cz. „‚Je to vůl,‘ to je citát, já bych to tak expresívně nevyjádřil, ale je to dobrý koment,“ napsal Humlovi (ačkoliv Škromach použil méně ostrého výrazu „blbec“).

Mgr. Stanislav Huml

  • SOCDEM
  • Zemřel 28. prosince 2021
  • zastupitel obce

Poslanec Huml posléze čtenáři odpověděl. „Vidíte. Má to dvě roviny. 1. Kolega Škromach o mě řekl, že jsem vůl, ač jsem neřekl o PK, že je špína, A špína ho pohoršuje, tak použije vůl. Mohu se na něj zlobit. 2. Hodnotíte koment Škromacha výrazem 'je to dobrý koment'. Může to být z úhlu pohledu, že hodnotíte jeho odvahu se vyjádřit, nebo že souhlasíte s obsahem,“ reaguje sociální demokrat.

Naráží při tom na vlastní komentář k Petře Kvitové, kde použil podobná slova. Sdílel tehdy na Facebooku slova svého přítele na této sociální síti, která později upravil. „Text Daniela nyní uvozuji uvozovkami. Není a nebyl můj. Daniel vystihl velmi stručně a výstižně podstatu článku. Nenapsal bych to tak expresivně, ale s obsahem článku Petra Pospíchala vyslovuji souhlas. Nejde jen o Petru Kvitovou, ale obecně o problém, který by se měl řešit,“ napsal den po „třaskavém“ komentáři k české tenistce Huml.

  • Celá otázka čtenáře i odpověď poslance Humla ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…